Acest medicament nu se da asa liber ca pe bomboane. Ai nevoie de reteta de la medic. Pentru ce ai dori asa ceva?
Buna! Nu, nu ai ce sa patesti daca ceri ci daca iei medicamente fara prescriptie medicala. Ai impresia ca ai nevoie de asa ceva? Ai mers la un medic? Nu e ca si cum te duci sa iti iei paracetamol.
Nu dar oricum nu iti va vinde Xanax deoarece acesta se elibereaza numai cu prescriptie medicala.
Nu ti se da nimic, fiindca xanaxul este un medicament care se elibereaza NUMAI cu prescriptie medicala, de la un medic psihiatru.
Uite din nou, copilașii depresivi, pe motiv că nu mai este X prieten cu el. Am uitat, e weekend, aveti tot timpul să intrați peste tot.
Nu imi asum ca știu ce s-a întâmplat cu tine de ai nevoie de xanax, sau dacă doar vrei sa te prostești.
În primul rand, nu ti-l da nimeni fără reteta. Nu te duci să cumperi Faringosept, strepsils etc asa ca nu te astepta să îți spună altceva decât ca vrea reteta.
Gândește-te ca o jumătate de xanax poate da o stare de bine pentru aproximativ o oră cuiva cu o depresie severă. Dacă nu ai fost la un control, să vadă ce ai, nu poti sa te tratezi după ureche, ca ai auzit tu de xanax...
anonim_4396 întreabă: