| XestediferitdeY a întrebat:

Daca sunt nascuta pe 2.07. 1997 ce ascendent am?

4 răspunsuri:
| VladPetcu a răspuns:

Uite aici :

Ascendentul in Balanta 15:52

Soarele in Leu si Balanta Ascendent

Această combinaţie creează o personalitate placuta, cu maniere blande, care sunt adesea bazate pe prietenie de alegerile lor de viata. El este foarte sociabil si comunicativ. Buna stimulare intelectuală şi de bun gust.

Ascendent in Balanta

SCALA şi "unul dintre cele mai puternice semne ale zodiacului, chiar şi atunci când prezintă ca ascendentă.
Oamenii cu acest ascendent au nevoia de a trăi în armonie cu ceilalţi, ocolind orice formă de discuţii sau controverse. Ei au un puternic spirit de adaptabilitate şi de abilităţi de comunicare excelente.
Ele sunt foarte fascinante, au tendinţa de a alege întotdeauna cel mai simplu mod de a ieşi de la orice tip de situaţie.
Sunt în dragoste cu dragoste şi cred în principiul că orice partener este mai bună decât nici un partener. Ei au un sistem nervos este fragil şi predispus la aparate de rinichi legate de boli.

Marte în casa

Caracterul este energic, curajos, inventiv, cu abilităţi de conducere.
Dar, uneori, sunteţi aspect prea impulsiv din cauza la o evaluare de sine, probabil, un "pic prea.

109 comun Marte - crescator

Vitalitatea si puterea de a realiza afacerea ta. Nu ştii cum să impună voinţa dumneavoastră.

32 Trine Jupiter - Ascendent

Îmi plac prietenii de întâlnire, în jurul valorii de un set de masă frumoasă şi o atmosferă prietenoasă. Sunteţi frumos prietenos şi atractiv.

Vizavi de -20 Saturn - Ascendent

Viata ta este dificilă şi limitată. Eşti un muncitor, dar succesul amânată în vine. Nu aveţi dificultăţi în vine înainte.
Suntem confortabil în singurătate. Familii probleme.

Funda?

| Rhoselynn a răspuns:

Intra pe http://www.eastrolog.ro/ascendent/calculeaza-ascendentul.php si calculeaza. Ai nevoie de ora nasterii pentru a-ti calcula corect ascendentul.

| aneliram a răspuns:

buna! ascendentul tau este zodia balantei.

| DianaScorpio a răspuns:

Pe langa data nasterii, ai nevoie si de ora la care te-ai nascut pentru a afla ce ascendent ai.