| UrseaSa a întrebat:

Daca sunt putin diferit de ceilalti, in sens ca imi place sa ajut : animale, oameni; imi place sa imi ajut si parintii cat de cat, nu injur mult, nu scuip pe strada, nu imi place sa ma dau vedeta pe facebook etc. inseamna ca sunt gay?

Ce treaba are o orientare sexuala, cu faptul ca o persoana e diferita? Citeam niste prostii pe net, cica daca speli vase, duci gunoiul si faci curatenie in casa esti gay... ce legatura are?

Răspuns Câştigător
| Infraverde a răspuns:

O persoană este gay atunci când este atras sexual şi psihic de o persoană de acelaşi sex (o femeie de o altă femeie sau un bărbat de un alt bărbat). Multe persoane folosesc, totuşi, termenul gay ca să descrie un lucru diferit, sau pe care îl consideră ciudat, dar fac asta pentru că (rămâne între noi) sunt nişte idioţi. Glumesc, dar, în orice caz, să marginalizezi pe cineva şi să îl numeşti gay sau în orice alt fel pentru ca sunteţi diferiţi este greşit şi infantil, deci dacă ai fost numit, sau vei fi numit vreodată gay pentru un motiv stupid, doar întoarce capul, şi vezi-ţi de treabă, la fel cum ai face cu un copil care te loveşte din joacă.

În orice caz, esenţa a ceea ce abia am spus (incoerent, pentru că m-am cam înfierbântat laughing ), e că oamenii folosesc termenul gay pentru a descrie lucruri diferite şi atât, din cauza îndoctrinării, sau fricii de necunoscut. În aşteptarea zilei în care toată lumea va accepta pe toată lumea, indiferent de orientare sexuală, etnie, rasa, etc, fii tu schimbarea pe care vrem să o vedem în ceilalţi. Nu judeca şi nu marginaliza oamenii. Am cam deviat, nu? Nu conteaya, sper că ai înţeles ^^

| UrseaSa explică (pentru Infraverde):

Chestia e ca pe mine ma lasa rece, nu o sa ma schimb pentru ei. Cine ma accepta ma accepta, cine nu pa. Imi place sa discut cu persoane, cat de cat mai mature, ex: baieti mai mari de 18, 19, 20 de ani.

3 răspunsuri:
| ionutalex13 a răspuns:

Inseamna ca esti o persoana cu un suflet mare nu inseamna deloc ca esti gay. putini oameni mai sunt ca tine.marea majoritate a persoanelor de astazi sunt pe interes. e de laudat ca esti o persoana corecta si saritoare.nu te schimba. ramai asa

| lidix a răspuns:

Lol, nu e vorba ca zic gay la o persoana diferita. dar cuvantul asta mai e folosit sa descrie baietii cu apucaturi de fete sau ceva de genuhee hee nu zic ca tu ai, numa asa. adica in mod normal, oamenii asa ar trebui sa fie. tu esti normal, nu tipii care injura bla bla big grin