| AnonimAwesome a întrebat:

Daca sunt singur in casa si cineva intra si eu sunt in alta camera ce fac? sar pe geam, il bata ca la wrestling cu un twist of fate si ii dau un scaun in cap, ma ascund ma rog lui dumnezeu sau il rog sa nu ma omoare?

Răspuns Câştigător
| sinx a răspuns:

In principiu depinde si cine intra in casa. Daca intra 3-4 d-aia cu ceafa mare, nu prea cred ca o sa ai ce sa bati, singur fiind. Greu de crezut ca o sa intre cineva peste tine in casa, dar daca totusi se intampla cel mai bine ar fi sa nu arati ca iti este frica si ca nu esti singur. Eu unul daca as fi singur acasa si mi-as da seama ca a intrat cineva as incepe sa striga prin casa '' Tata, ia vezi si tu cine a venit.'' sau ceva in genul. Daca totusi te simti coplesit de situatie, in general e bine sa alertezi cumva vecinii, prietenii de pe scara, politia, etc. Daca nu ai cum sa faci nimic si te ameninta cumva sau mai stiu eu ce, mai bine ii lasi sa fure tot din casa decat sa te omoare. Depinde de situatie. Funda? happy

1 răspuns:
| UnleashedPsycho a răspuns:

Normal că îl baţi.Cât de prost să fii încât să te rogi sau să îl rogi să nu te omoare? Iar de sărit pe geam, neah, e prea feminin.
Sayonara!