| Antrax a întrebat:

Daca sunt timida si nu am tupeu sa ii spun unui baiat ca il iubesc cum altcumva pot sa il fac sa observe?

Răspuns Câştigător
| Deer a răspuns:

Stai mai mult in preajma lui, gesturi, priviribatting eyelashes Alea, alea big grin

24 răspunsuri:
| Encore a răspuns:

Pai daca este prietenul tau si il iubesti nu mai fi timida, mor de fetele care sunt timide, fi mai tupeista, ce crezi ca daca ii zici ca il iubesti o sa te bata sau o sa te injure sau sa rade de tine? nu o sa iti zic probabil si el ca te iubeste tongue nu mai fi timida offff. App de ce ti-ai etalat cracii la avatar?laughing

| Encore a răspuns:

Vroiam sa zic de ce ti-ai etalat cracii la avatar daca esti timida

| elena a răspuns:

Totul este sa te iubeasca si el si restul vine de la sine, este simplu sa-i spui ceea ce simti pentru el fara sa pari ridicola. Daca are o prietena, te sfatuiesc sa-l uiti. Vrei sa te observe...intra in cercul lui de prieteni, participa la activitatile lor, vei iesi in evidenta cu ceva si poate te va observa... si-apoi 'om vedea.

| Antrax explică:

De unde shty ca-s a mei? Oricum ieri mi-am reinstalat windows-ul si nu am alte poze numa astea sorry.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde shty ca-s a mei?laughingMi-am reinstalat windows-ul si nu am poze numa astea ce le-am facut ieritongue

| Silvia a răspuns:

Baietii isi dau repede seama atunci cand ii placi, crede`ma.Acum...incearca sa stai mai mult in preajma lui si poate te va placea si el...
Bafta!

| Encore a răspuns:

Hai ma lonelyshadow nu vreau sa crezi ca sunt rautacios cu tine big hug vroiam doar sa te provoc sa nu mai fi timida tongue, parerea mea timiditatea strica...

| doareu_1866 a răspuns:

Pai comunica cu el, fa'l sa inteleaga ca il iubesti .la un moment dat o sa'si dea seama ca ti la el .so. good luck!

| urbanghost a răspuns:

Prin comportamentul tau, fa-i complimente, da-te bine pe langa el, arata-i poze ca aceea care o ai la avatarlaughing

| Antrax explică:

@Encore nu am crezut ca esti rautacios. Mersi pentru toti care au raspuns si care vor raspunde:*

| Ben. a răspuns:

Da-i un trandafir mic si rosu.

daniela
| daniela a răspuns:

Daca te place si are o atractie pentru tine totul va veni de la sine si usor usor fara sa simti el va fi primul care va face pasul spre prietenie, tu nu trebuie de cat sa fii in preajma

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pai arata-i asta prin comportamentul tau.Baietii isi dau seama foarte usor happy
-vb mai mult cu el, fi in preajma lui mai mereu, ajuta-l cand are nevoie de tine.Sigur isi va da seamawinking

nony
| nony a răspuns:

Te duci il iei de gat.binenteles,dupa ce ai incercat tot ce ti-au zis cei de aici, mai ales @Encore care se chinie sa te scoata din timiditatehee hee si ii spui asa:¨Prietene, dupa ce am facut orice sa-ti atrag atentia sa observi ca imi place de tine.ca esti un baiat dragut.esti prost, sau te prefaci? ¨
Daca nu se preface. e...laughing

| m3mo a răspuns:

Poi vb si uh pe mess cu el la telefon si ii spui k vrei sa iesiti sa beti un sucwinking si isi va da seama k il iubesti dar un lucru e sigur daca accepta inseamna k si el vrea sa iti spuna ceva k te place sau alte chestii vezi tu cum faci te descurci uh bafta si mult norocbatting eyelasheshee heetonguewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am aceeas problema k si tine dar la mine e mai complicat k o place pe prietena mea si decate ori intra pe mess si vede k ea nu este si eu sunt ma intreaba„De ce nu e Adriana pe mess?". As vrea si eu cateva sfaturi daca se poate va rog.

| DarKJoKeR a răspuns:

Depinde si de baiat daca isi da seama usor sau nu.Eu unul nu mi-am dat seama[sau cel putin nu eram sigur] pana nu mi-a zis ea laughing. Dar asta poate pentru ca si eu sunt genul destul de timid. Oricum incearca sa ii arati prin mici gesturi, incearca sa iti invingi timiditatea, pentru ca ti-o zic din propria experienta, cu ea nu prea rezolvi nimic...succes >big grin

| bia_3286 a răspuns:

In primul rand nu ar trebui sa fii timida. Daca prin vorbe iti este rusine atunci prin fapte. Poarta-te cu el in asa fel incat sa-si dea seama de ce simti pentru el.Nu trebuie sa fii timida deoarece l-ai putea pierde acesta indragostindu-se de alta fata. Fa-ti curaj si spune-i in fata!:*

| rap4life a răspuns:

In viata trebuie sa ai tupeu, nu sa fii timida...happy
Te duci la respectivul, si ii spui ce ai tu pe suflet, ce simti pentru el.
Daca nu v-a merge, ASTA E, viata merge mai departe, sunt n baieti happy

| lolly_3072 a răspuns:

.Si eu am problema asta... Timiditatea asta.tongue

| blondynaaaestehappyX a răspuns:

Datee si u pe langa el...bagate in seama... fai complimentee...si mie imi place de un tip care e mai golan .si sunt in aceias situatie k a tatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema...nu stiu ce sa fac va rog baieti niste sfaturi voi stiti mai bine.va loog! si voi fetele!

| likboy a răspuns:

Sincer::du-te la el si zi-i p fata DA t plac
si pnm mere treaba

| roxana_6745 a răspuns:

Hai sa-ti zic ceva :si mie imi place de un baiat ionut de la scoala si uh dk ai o prietena buna spune-i tot si e ii va spune ca tie iti place de el pentru ca eu asa am facut si ieri el a venit la mine si a zis ca ma place si sunt frumoasa si m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui