| Lolkkk a întrebat:

Dacă tata nu muncește deloc și e casnic și doar se lauda ca face focul și pe mine ma cearta mereu zice ca sunt slab și ca ar trebui sa ma ingras și eu am o greutate de 50 și ceva sau 60 și îmi place asa cum sunt ce are cu mine?
Faptul ca vorbește singur de multe ori sau injura când greșește la foc îl face nebun?
Și mama vine seara acasă și zice de multe ori eu am venit de la munca sunt obosita nu am chef sa îmi ziceți voi ceva
Dar eu cu cine sa vorbesc dacă aia se iau de mine la liceu sau dacă nimeni nu mă înțelege?
Sa țin numai pentru mine?
Mama mai și fumează din cauza stresului și mereu i se plânge lui tata ba ca ce frig îmi e ba ca o doare stomacul ba ca o ia căldurile în casă.
Ia mai zis lui tata ca ea face bani in casa și ca nu ii mai da lui niciun ban dar nu am crezut o ca zice dar îi dă mereu
Eu nu zic ca am ceva cu tata sau mama dar e corect asa ceva față de mine sa ma îngrașe tata sau sa îmi pună mereu multă mancare în farfurie și sa se ia de mine și sa îmi zică mereu pai ce ai mâncat bă nimic
De exemplu azi eram la masă și mi-a zis pai ce ai mâncat mă hai ca te pun eu roabă ești gras rau al dracu
Deci nu știu ce sa mai zic în situația asta
Mama e ospatar sau mai stă pe bar de multe ori le face pe amândouă și nu prea ne descurcam cu banii ca seara mai vine și ea cu 150 sau mai mult de 200 nu cred ca este mna.
Sfat pentru tot ce am spus?
A și apropo la liceu nu mă baga nimeni în seama și am decât un coleg de banca care doarme la aproape toate orele inafară de chimie cu dirigintele și nu știu ce sa mai zic de ala ca nu prea se descurca la mate nici nu își da silința seara nu doarme și se joaca doar jocuri video mna
Este vina mea ca nu vorbește nimeni din clasa cu mine sau ca ma ia lumea la misto prin liceu?
Cu ce sunt de vina?