Cand vine vorba de cel mai bun prieten e bine sa lasi tu de la tine daca nu lasa el stind ca ai dreptate si gandeste-te ca ea a fost langa tine mereu indiferent de imprejurari ti-a dat un sfat cand ai avut nevoie tea sprijinit in tot ce ai facut si cel mai important te cunoaste cel mai bine
Nimic, ştiind că sunt o persoană realistă şi ţinând cont că orice s-ar întâmpla viaţa merge înainte în următoarele 5 minute sunt împăcat la loc, n-am de ce să mă consum că mă cunosc şi până la urmă sigur ne certăm din nimicuri nu chestii serioase.
O zi frumoasă!
Bună! I-aş cere imediat scuze, deoarece e o parte din mine, ca să spun aşa. Întotdeauna încerc să nu o supăr deoarece nu cred că aş putea trăi fără ea.
Daca sunteti cele mai bune prietene nu puteti sta suparate una pe cealalta mai mult de 10 minute. In cazul meu, daca ne-am certa, nu ne-am simti bine si nu ne-am putea concentra la altceva pana nu ne impacam.
Heii!
Daca ar fi vina mea, as vorbi cu ea si mi-as cere scuze. Daca ar fi vina ei, sa faca primul pas. Eu sunt cam orgolioasa, dar la treaba cu prietenii...
Bafta!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: