I-am spus ca-l plac, ca e dragut. si am continuat sa vorbnim pana i-am zis c am-am indragostit.
Eu nu am avut o astfel de experienta dar cred ca i-asi spune in fata baiatului pe care il plac. Asa este mai simplu mai ales ca poti vedea reactia celuilalt. Nu stii poti avea chiar surpriza de a te saruta sau ceva de genul asta.
Sall.Pasu 1 :Vorbesti mai mult cu ea si incerci sa stai mai mult in juru ei.Pasu 2 :Asculti ce zice pana la capat si esti de acord cu eain ce zice.Pasu 3:Ei nr.de telefon si ii spui ca vrei sa mai vb cu ea din cand in cand.Pasu 4:Ii dai sms si ii spui daca nu ese la poarta sau daca vrea s.o suni.Pasu 5:Intr-un sms ii spui dulcegarii si dupa ce esti sigur % la % ca i.ai atras atentia cu ceva si ca raspunde la toate sms-urile ii spui daca are prieten (Daca are o lasi balta) ca ai fii interesat sa fie prietena ta(S.ar putea sa nu iti raspunda la sms-ul asta). Pasu 6:O kemi sa mergi la magazin, la plimbare undeva (sa mergi ceva) si dupa cateva min 2-3 o ei de mana si ii spui ca o iubesti si ca nu poti sta fara ea.Si vine si sarutu! Am un sfat pentru uh ia-o mai usor toate astea sa se petreaca in jur de 1 Saptamana! aaaa si app cand o saruti foaca.te.n parul ei le plac fetelor asta sunt inebunite.Succes
crinutsa întreabă: