| Lluvia_8369 a întrebat:

Daca te-ar obliga cineva, ce ai alege intre Hi5 si TPU? laughing vreau sinceritate happy

22 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

TPU. Indiscutabil.

| pwp a răspuns:

Fara doar si poate TPU
hi5 e pentru cocalari si pitipoance
daca as fi ales intre facebook si TPU, tot TPU as alege, dar mi-ar parea rau de facebook.

| LolaKissTheGirl a răspuns:

TPU, Hi5 e prea plictisitor.

| ExtraSakadat a răspuns:

Tpu

| Puffu a răspuns:

TPU. De HI5 m-am lasat de mult.

| Glamour612 a răspuns:

Sincer...HI5happy
acolo sunt prietenii meilaughingsi am ce face.adica nu ma plictisescbatting eyelashes
dar pe TPU au inceput sa apara copii disperati si parca nu mai are farmecstraight facesad

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| IIIx333III a răspuns:

TPU cu siguranta!

| OxiiiLineage a răspuns:

Nu mai am hi5. Deci TPU =].

| alexutsuuu a răspuns:

Normal ca hi5. M-am saturat d TPU toata ziua acest site, unde numa cei mai cunoscuti primesc fuunditse care nu ajuta la nimic. Zi si tu daca nu e asa?

| alexutsuuu a răspuns:

Oxanna ...nu imi pun mintea cu tine... mi-am exprimat parerea liber, am fost sincera, daca nu-ti convine asta e. Poate inveti sa resppecti parerile celorlalti.

| Oxanna a răspuns:

@alexutzuuu mai ofticato/ofticatule, TPU este un site pe care ajuti nu priemsti fundit\e si nu stiu mai ce vrei tu... ia hai pastraight face dutew ma pe haifaiv si vezi intra in ceva grup de cocalar&pitzipoance ca acolo ti locu

Ca raspuns: TPU 4ever

| morena a răspuns:

Hi5 este un fel de carte deschisa, in care te vad, te citesc si te comenteaza toti prietenii sau strainii! TPU e un alt stil de carte in care te citesc doar prietenii imaginari, si te comenteaza in felul in care-i provoci tu! Nu vad de ce ai fi obligata sa alegi! Incearca si vei vedea!

| ♫♥laurik♥♫ a răspuns:

Cred ca TPU. pe hi5 te uiti pe acolo dar nu poti sta mai mult de o ora pentru. ca te plictisesti. In schimb pe TPU nu te plictisesti, poti sa raspunzi la intrabari sau sa pui o intrebare noua happy

| Lluvia_8369 explică:

Pentru mersi : sa te oblige sa alegi intre TPU si hi5 happy

| Vampixu a răspuns:

Paii, deja am cont pe amandoua laughing
Dar cred ca as alege TPU.De ce? Simplu. Pe hi5, sunt o gramada de..., iar pe TPU sunt si perosane cu bun simt care te ajuta sincer atunci cand pui o intrebare

| Sn00pY a răspuns:

TPU
folosesc hi5 pentru Barn Buddy

| RainDrop a răspuns:

TPU! Nu vreau sa-mi trimita toti coca si pitzi F.R.-uri!

| Valiku a răspuns:

TPU fiindca nici macar nu am HI5 si ma bucur big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TPU, normal.

| cristi_8798 a răspuns:

Haifaiv laughing