| Creepygirl2002 a întrebat:

Daca te arunci de la etajul 7 mori pe loc? Dau funda

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu.Cand ajungi jos.

| AstroNoot a răspuns:

Daca faci si un flip pe drum in jos, si aterizezi in picioare, mori pe loc si o faci si pe Nadia Comaneci invidioasa

| beny0202 a răspuns:

Da mori, doar rusi se arunca de la de pe bloc si nau nimic

| vanilla80 a răspuns:

Dacă ai un ghiozdan în spate și cazi pe sate, ai o mică șansă să supraviețuiești, dar în 99% din cazuri mori happy, avusem un coleg pe când eram la liceu și stătea la geam la el în apartament, în casă la el eram mai mulți și ne prosteam. din greșeală ne-am împins iar respectivul a căzut de la etajul 7, noroc mare e că i-a fost lene să își dea ghiozdanul jos, și-a fracturat niște oase și salvarea a venit rapid, e ca nou. Eu unul nu îți recomand să încerci să te arunci de la etajul 7.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu aterizezi pe ceva atunci da, mori.
Moarte placuta.

| Nitroblast a răspuns:

Acu' 2 ore cautai remedii pentru cosuri, si acum iar ai chef sa te sinucizi? Cred ca inainte de oricare din astea doua ar fi bine sa iti bagi mintile alea in cap.

(apropo, daca prin cine stie ce supravietuiesti, o sa iti fi dorit sa iti fi trait viata asa cum era, si daca nu mai traiesti, o sa iti fi dorit sa nu ajungi la naiba acasa)

| gratargratar a răspuns:

Ai 14 ani fato! Ce stii tu despre etajul 7?
Te-ai gandit ca la etajul ala 7 au muncit niste muncitori, vai de capul lor, pe frig si canicula ca sa castige o paine si ca sa-si tina copii la scoala si sotiile fericite? Si acum vii tu, cu ifosele tale adolescentine, si le strici munca aruncandu-te de la etajul 7 care a fost construit nu pentru moarte ci pentru viata. Cam asta ar fi ideea.

Pe Hristos il cunosti? Probabil ca nu.
Cauta cel putin ajutor la un psiholog crestin...

La 14 ani trebuie sa fi plin de viata. Ce n-as da sa merg iarasi acasa prin zapada, noaptea, cu colegii si prietenii de la scoala. Asta faceam la 14 ani. Ma visam fotbalist si beam suc la 2500 de lei plin de tot tabelul Mendeleev.

| vocea a răspuns:

99% da.

| peperonies a răspuns:

Depinde. poti sa scapi.