Nu are rost, cauta mai bine un psihoterapeut bun sa afli cauzele depresiei și în consecință a le elimini.
Tu având depresie cronica ai rezista la tratament, nu prea își face efectul, asa ca nu ai capacitate de munca, depresia ta e aproape catastrofala, asa e și a mea, axeaza-te sa te faci bine, nu sa faci ceva, fiindcă nu poți sa faci ceva când tu ai probleme serioase cu depresia, este fascinant ca reziști o fata unei boli atât de grave, ar trebui sa fi respectat pe TPU nu sa fi luat la mișto, majoritatea dacă ar avea depresia ta în câteva luni s-ar fi sinucis, nu ar rezista, tu nici măcar nu ai avut tentative de sinucidere, deci tu ești mai bărbat ca mulți de pe aici care își bat joc de tine, trebuie sa ai o inima de leu sa lupți atâția ani cu o boala asa de grava, sa fi un kamikaze fără caterinca, ai tot respectul meu, te apreciez! În viata nu e neapărat nevoie sa fi un om de succes ci un om valoros.
Cauta un psihoterapeut, nu te da bătut niciodată în fata acestei boli crunte.
Ai rezistenta la tratament, depresia fiind cronica și psihotica *
Eu de multe ori nu ma pot da jos din pat nu vreau sa îmi imaginez cum e depresia ta.
Psihiatria nu a ajuns la un nivel fundamental, a stagnat, nu pot ăștia sa ne facă bine nicicum, nici măcar efectul nu îl tratează, de vindecat nici nu se pune problema
.
Daca iti place, desigur ca mai are rost. Desi, cu tratamentul bun, poti totusi sa profesezi.