anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca timp de 2 luni as manca doar fructe si legume CAT AS SLABII(si as alerga o data la 2 zile cam 1 km)

3 răspunsuri:
| ozzy1997 a răspuns:

Ai slabi foarte mult si ai pierde multa masa musculara.In plus, o parte din grasime ar ramane si ar arata inestetic. Fara un regim bogat in proteine nu rezolvi mai nimic.Cu cat ai mai multa masa musculara, cu atat mai mult slabesti. Daca ai face asa cum ai spus, ai ajunge sa ai dureri musculare si o stare generala foarte rea.

| BoBoKeL a răspuns:

Hey, dar de ce sa te infometezi asa? Iti dau un regim pe care l-am tinut si eu si am slabit destul de mult:* nu manaci absolut deloc paine, paste fainoase, prajeli si cat mai putine dulciuri. Daca se poate mai multa carne de pui, nu de vita sau de porc. Si apropo sa stii ca si fructele si legumele ingrasa:* de exemplu la fructe: bananele pot ingrasa destul de mult iar la legume: rosiile si castravetii asa ca ai grija:* La vreo jumatate de ora sau chiar o ora de la masa poti manca si un mar, dar bineinteles mesele sa le ai bine stabilite si nu manca dupa ora 19:* Succes

| DincoloDeNori a răspuns:

Regimul pe care l'am tinut eu cand eram grasut era unul genul asta :
Sala 1-2 ore de 3 ori pe saptamana
In loc de 3 mese pe zi "bogate", manci 5 mese mai "sarace"
Nu mancam cu 3 ore inainte de culcare
Trebuie sa bei in jur de 2-3l de apa pe zi
Renunta la Cartofi pai, Chipsuri, Fast Food-uri, Paine, Paste Fainoase

Intr'o luna jumatate am dat jos 10-15 cm in talie si am slabit vreo 6 kg... Fara sa ma infometez
PS:Cand tineam "regimul" acela mancam Cartofi Pai, Chipsuri, de toate laughing si dimineata mancam orice.