Faptul ca "sta" nu-i nimic, ideea este sa nu- intertina sex cu ea, ca poate face puscarie juvenila, fiind deja cu peste 3 ani mai mare ca ea.
Pedofilia este atunci cand violatorul este major, adica are peste 18 ani.
Ma refer ca sunt iubiti
Bă mie mi se pare ok dacă părinții sunt de acord, pentru ca ei știu ce e cel mai bine pentru copii lor. Uite eu am așa o relație fericită, pentru ca toți cei patru părinți sunt de acord. Spor!
Imposibil asa ceva, fiindca o fetita de 13 anisori este protejata de lege iar baiatul de 17 ani daca are sex cu ea, va insemna ca a violat-o si va face puscarie juvenila pana la 18 ani, cand va fi mutat la puscaria de adulti.
Nu are importanta ce spun altii, ca parintii nu au cums a fie de acord ca fetita lor atat d emica sa fie vioata.
Apoi se ajunge la spital si medicul va chema Politia daca un copilas de 13 ani apare aoclo violata sau gravdia.
Orice "prietenie" ar avea acel băiat cu acea copilă este ne sănătos anormal. Fiindcă eu unul sunt sigur 100%lal00% că acel băiat nu își dorește o joacă cu un copil de 13 nu ar avea de aface ditamai băiatul de 17 ani treabă cu niște copii pe lângă el.
Nu e pedofilie prin definitie dar ea este inca prea mica pentru el, sa si gaseasca pe una mai de varsta lui.
Teoretic ambii sunt minori doar ca diferneta e destul de mare maxim 3 ani diferenta ar fi fost mai ok da asa nu prea e ok.
Frate diferența între ei doi este una mult mai mare de atâta nu este vorba de niște numere între ei doi. Căci și dacă o luăm cu vârsta tot el este de vină el urmează să facă 18 având deja 17 iar copilă urmează sa facă 14 având doar 13 zece ani. El la vârsta aia find băiat major nu ar trebuie să se încurce cu minore copile fără Discernământ ne capabil sa înțeleagă anumite lucruri find extrem de naivă inocentă o poate folosi juca cum vrea el pe acea copilă ne având habar ce ar trebuie să știe despre băieți de 18 ani cum sănt ei ce nevoie are ei ce se poate întâmpla într-o relație cu n major. Eu nu cred ca un copil de 14 ani și un major de 18 ani se vor juca "Roblox" cred și presupun că ști și tu frate ce s-ar putea ivi între ei doi dacă vor începe să se vadă și să aibă o relație copila va ajunge bat jocorită fiindcă bărbați de 18 ani au alte nevoie și intenți la vârsta aia nu le arde lor de ce ar face niște copile de 14 ani...
Da stiu ce zici si intr-adevar ar fi fost mai indicat sa vb cu cineva de varsta lui dar acum daca ei au o relatie strict copilaroasa si nu implica nimic sexual nu as vedea neaparat o problema in "relatia" lor
îmi este foarte greu cu Adevărat să cred că va fi doar o joacă între ei doi cu acel băiat...