Nu cred!
mai degraba, ii placi...ca pana la dragoste, iubire mai este!
posibil sa il interesezi, si sa fie mai timid si de aceea isi tot linge buzele!
altii isi freaca palmele...fiecare cu tic-ul lui!
Nu, inseamna ca i s-au uscat buzele. Eu am un tic, imi ling buzele cand mi-e sete. Dar indragostita sunt doar de sotul meu.
Buna, e posibil sa fie indragostit de tine, sau poate ca te doreste, poate il atragi si ar dori un sarut de la tine. orice e posibil, incearca sa il cunosti mai bine sa vezi ce intentii are in legatura cu tine, daca chiar e indragostit de tine sau nu, bafta.
Buna! cand un baiat se linge pe buze. ori vrea sa te sarute. ori i s`au uscat buzele! si eu fac asa uneori cand vorbesc cu baietii. dar nu neaparat ii iubesc
Insemna ca i s`au uscat buzele si trebuie sa si le hidrateze...eventual daca vrei poti sa il ajuti...
Eu cred ca avea buzele uscate saracu`
sau poate fi un tic dar nu cred ca e vorba de dragoste... posibil sa te placa nu stiu...
Nu se stie niciodata ce e in sufletul sau dar nicidecum nu este dragoste. Oricum cred ca in inima lui deja nutresc ceva sentimente pentru tine iar daca e timid fi sigura ca ii este greu sa ti se spuna si asta din frica unei respingeri. ia tu atitudine.
Probabil... dar daca spui ca vb cu tine e posibil sa i se fi uscat buzele nu se stie sigur... urmareste. l in continuare
Nu cred ca se spala pe dinti..nu acum in serios cred ca nu poate e doar un tic.