anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DAca un baiat iti da mesaje in fiecare dimineata, te suna mai mereu, vrea sa iesi sa te intalnesti cu el, iti vb frumos uneori alteori cam aiurea, dar cand ii spui sa faca ceva sau sa nu faca ceva, nu te asculta si iti da impresia ca parca nu i-ar pasa de tine... te iubeste? sau daca incearca sa faca ce i-ai zis u si nu reuseste... te iubeste?

Răspuns Câştigător
| alexa15_9959 a răspuns:

Iti da mesaje in fiecare dimineata, te suna, vrea sa va intalniti.Nu stiu daca te iubeste, dar sigur de place. Daca nu face ce spui tu sau alteori te trateaza "cam aiurea". stii si tu, mai are si omu` zile proaste. Dar te placehappy

3 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu te iubeste. te place.

| Mirela a răspuns:

Poate cand vbeste aiurea cu tine, l-ai fi suparat tu cu ceva[am un prieten f bun care-mi spune orice, si acestuia i-a placut de o colega de-a mea, cand aceasta era indiferent cu el si il enerva vorbea mai aiurea cu ea, nu cum vorbea de obicei, ii raspundea cu mai mult sictir etc. iar dupa revenea la sentimente mai buna]sunt convinsa ca si acel baiat face la fel ca prietenul meu. Poate tine la tine[posibil sa te iubeasca]dar nu-ti arata f bine, sau poate vina e a ta :nu-ti dai seama de ce simte el. Sunteti impreuna sau doar amici?

| mihaelutzamy a răspuns:

Pai suntem...cam impreuna!big grin