| Stefania5896 a întrebat:

Daca un baiat iubeste o fata de la gradinita,continua si in scoala,si in liceu, este posibil atunci cand se vor desparti sa iubeasca pe altcineva?

Răspuns Câştigător
| Genessis a răspuns:

Eu zic ca orice este posibil.Totul se intampla in momentul cand te astepti cel mai putin. Daca l-a facut sa sufere, incet incet o va uita, zic eu, va iesi cu prietenii, va cunoaste alte fete si o va uita.Desigur,daca a iubit-o mult, este posibil ca toata viata sa se gandeasca la ea. Sper ca te-am ajutat!

3 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Sigur ca e posibil. Nu e ceva foarte usor de realizat pentru ca urmatoarea fata va trebui sa fie foarte speciala dar avantajul consta in faptul ca baiatul probabil n-ar mai avea sperante sau asteptari ca mai poate intalni o dragoste adevarata, ori stim cu totii ca minunile se intampla de cele mai multe ori atunci cand ne asteptam mai putin.

| ƛƝƊƦЄЄƛ a răspuns:

...Nu e foarte posibil.
Dacă a rezistat atât cu ea o să-şi amintească de momentele cu ea tot timpul.E foarte posibil să nu mai iubească.Dar, orice e posibil nu?

| 789456123 a răspuns:

Sal, eu zic ca iubire adevarata nu va mai simti pentru nimeni, sentimentele adevarate vor ramane mereu pentru ea.