| oosteffyoo a întrebat:

Daca un baiat ma paraseste ce trebuie sa fac ca sa ii cuceresc din nou inima!?

4 răspunsuri:
| r8driver a răspuns:

Daca te paraseste... fura si tu inima la altcinevawinking

| TipulVerde a răspuns:

Interesant Alessia, dar daca intr-adevar tipul nu cade acestor mici capcane. Chestiile astea nu merg la oameni care te-au parasit, deci care ti-au spus pe fata ca nu mai vor sa aiba nici o treaba cu tine. Chestiile astea nu merg la oameni inteligenti care stiu sa-i citeasca pe altii. Chestiile astea nu merg la oamenii care stiu ce vor si stiu si cum sa-l obtina.
Daca zici ca ai fost cu el, atunci tu ar trebui sa-l stii cel mai bine. Faptul ca nu am nici un raspuns pentru tine se datoreaza si faptului ca sunt barbat si punctul de vedere din care incerc sa privesc situatia este unul ciudat, care imi va da mult de gandit in seara asta. Tine minte: puterea este in tine...

| cipy a răspuns:

Fa-l sa regrete ca tea parasit dar nu prin a te vedea cu altul /va zice ca special faci asa ca sa-i faci lui in ciuda/ schimba-te in mai bine, aspectul exterior de ex. sigur peste un timp singur isi va cere iertare si va vrea sa fie cu tine da pina atunci sunt sigura ca ai sa-ti gasesti pe altcineva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa'i arati ca nu'ti pasa, asta ii innebuneshte pe baieti. Te comportzi cu el ca si cu restul amicilor si n'o sa 'i vina sa creada pentru. ca el s asteapta sa suferi dupa el si daca zice ''hai sa ieshim la un suc'' zici ''hmmm am deja alta intalnire dar o lasam sigur pe alta data''(o sa mai incercehee hee

Întrebări similare