| OanaMajoMadness a întrebat:

Daca un baiat ma place si si eu pe el dar el nu vrea sa afle nimeni ce sa fac? as vrea sa stie toti dar el nu vrea si daca spun el se supara pe mine pla HELP ME! va implor pentru ca nu stiu ce sa mai fac.(dau funda si vot celor care nu primiti funda dar doar va rog sa ma ajutati)

Răspuns Câştigător
| Alleee18 a răspuns:

De ce vrei sa stie toata lumea? Vrei sa te 'mandresti' cu el? Eu iti recomand sa mai astepti o perioada.Cu timpul sunt sigura ca va fi ok si din partea lui.Asa eram si eu uneori:nu vroiam sa stie nimeni, dar apoi mi-am revenit. Poate este putin timid.Incearca sa vorbesti cu el, iar daca nu ai putina rabdare.O sa se rezolve cu siguranta in cateva saptamani.
Multa bafta :*

4 răspunsuri:
| TraficantaDeFunde a răspuns:

Pai singurul motiv care ar fi e ca ii e rusine cu tine! Dc nu discuti cu el, intreaba-l dc nu vrea?

| RawrLexa a răspuns:

Buna. yawn
Si eu m-am aflat in situatia ta, dar era de comun acord sa nu zicem nimic. laughing
La tine este cam nasol =||
Eu in locul tau i-as face o mica scena si l-as intreba de ce nu vrea sa afle altii etc.
Poti sa-i zici asa: Mai eu am de gand sa le zic prietenilor despre aceasta problema.winking Iti este rusine sau ce dracu', ma placi te plac...etc.
Infine e greu, dar faza e cand un baiat nu vrea sa afle nimic inseamna ca ii este rusine cu tine in public straight face sau el nu este in stare sa tina o relatie, sau iti ascunde ceva straight face

Multa bafta :*:* si fi tare :-x
Nu te injosi. happy

| Struuumf a răspuns:

Respecta-i dorinta daca il iubesti in destul de mult. Dupa un timp o sa vrea sa stie toti de voi, dar exista si partea ca el te place dar ii e rusine cu tine. sau cine stie

| OanaMajoMadness explică:

Exista o mica problema...:l-am intrebat dc nu vrea sa afle nimeni si a zis ca nu-i place sa stie cineva