| bluesky a întrebat:

Daca un baiat nu te lasa in pace(te pitiga, te scrie pe mana, te impinge nu violent) inseamna ca vrea sa iti atraga atentia? Ca te place? Poate vi se pare copilaresc, dar raspundeti va rog!

Răspuns Câştigător
| gabystar a răspuns:

Poate doar se joaca cu tinehee hee
Stii si mie saptamanile astea mi s-a intamplat la fel, LOL, si am ajuns sa ma combin cu acel baiatlove struck
Numai dupa persoana iti dai seama daca te place, adica daca e mai jucaus de fel, inseamna ca vrea o amicie cu tine, dar daca nu este asa de obicei, treci la atac!(daca iti place, si ai varsta potrivita, combina-te cu el... daca nu iti place:treci la razboi, ca de exemplu spune-l la diriga:sau altele gasesti tuhee hee
Sucess...pawave

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Daca nu te jigneste si nu te loveste violent e clar ca vrea intr-un fel sa iti atraga atentia. Te place cu siguranta. Dar acum se poate sa te placa doar ca o amica si sa nu vrea mai mult. Sau poate fi nesigur si sa nu stie ce vrea de fapt de la tine.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Da,da,da!

| madycumada a răspuns:

Posibil sa te place dar nu stie cum sa te abordeze.

| madycumada a răspuns:

Placa* scuzatiblushing

| portocalăăă a răspuns:

Atat timp cat intentiile lui de ati atrage atentia nu sunt violente, sunt semne clare ca te placehappy
Succes:*

| d4nny a răspuns:

Da, s-ar putea sa te placa sau pur si simplu ar avea o atractie pentru tine, sau te considera o buna prietena. Dar cel mai probabil, te place.

| d0i0n0 a răspuns:

Da clar ca te place! insa te place in felul sau... se comporta cu tine cum crede el ca e bine nu cum crezi u!

| poiuiyhvb a răspuns:

Daa.

daca se mai si uita la tine insistent, zambindu-ti, e clar.
happy.
nu cred ca e copilaresc.thinking
adica mrg. daca devine insisten poate devini chiar enervant.
am dreptate?
:p