| d3nisa202 a întrebat:

Daca un baiat se intelege ft. bine cu tine, si pe majoritatea fetelor le cam "jigneste", dar nu cu rautate [ nu vreau sa spun ca e un mitocan, daca te porti frumos cu el, si el o sa se poarte frumos cu tine, numai ca asa e felu` lui de a fi si nu isi da seama, dar are si o latura sensibila, si cred ca pana acum numai eu am descoperit-o >:" ] si te tot inbratiseaza, si te face sa razi si tot incearca sa te atinga, si tot se apropie cat mai mult de tine, si daca " ne mai certam " isi cere scuze destul de repede si nu vrea sa fiu suparata pe el, si multe alte chestii laughing Te place? Adica, nu stiu, tin la el ca amic, dar sincer nu stiu daca o sa pot sa ma indragostesc de el asa de mult, pentru. ca momentan am " inima franta " [ e o poveste complicata] si mi-e frica sa se ajunga iarasi asa de departe, desii el nu stie, chiar m-a ajutat sa ma simt mai bine si sa imi readuca zambetu` pe fata! happy NU stiu ce sa fac! UN sfat? MUltumesc daca ai citit tot! happy

Răspuns Câştigător
| oMycutzzaVrajitoare a răspuns:

Chiar poveste complicata, daca tu il placi doar ca pe un amic ti'as zice sai spui.ar fi putin amagit dar cu timpul i'ar trece. Daca il crezi mult mai apropiat decat un simplu prieten si i'ai descoperit "latura sensibila" ar trebui sa incerci...cine stie poate e alinare inimii tale "frante"...Incearca n'ai ce pierde;-)! succes!

4 răspunsuri:
| alexthirt a răspuns:

Incearca sa il cunosti cat mai bine posibil. "sa stii la ce il duce mintea", vezi ce fel de persoana e. apoi daca vezi ca merge treaba..ai putea sa fi prietena lui...si asa mai usor o sa uiti de trecut

| gabiforstory a răspuns:

Pai nu te poti forta singura sa il iubesti, iubirea vine de la sine! Eu nu am trecut prin asa ceva dabea am 12 ani dar. laughing Totusi, daca nu esti indragostita de el, eu spun sa ii zici adevarul daca se da la tine. Daca in timp te vei indragosti de el, dupa aceea abordeaza-l tu!

| victorr_3274 a răspuns:

Faptul ca cineva se intelege bine cu tine nu inseamna neaparat ca te place altfel decat ca pe o amica. Tu vei sti singura cand vei fi gata de o 'noua relatie'.

| JustMusic a răspuns:

Sunt intr-o situatie identica, dar la mine stiu sigur ca e doar amic. Daca i zici verde in fata sa-r putea sal ranesti destul de tare, incearca sa-l iei cu usurelul sa vezi ce gandeste, daca te place poti sa-i zici ca ai inima franta si acum ai nevoie de preitenia lui nu de dragostea lui.