| Anooonimaaa a întrebat:

Daca un baiat te iubeste de 2 ani si ati fost impreuna de 2 ori dar ati vazut ca nu a prea mers, si atunci cand erati impreuna tu nu il iubeai, dar acum incepi sa iti dai seama ca il iubesti. Deci acum amandoi va iubiti ( fara ca tu sa ii fi marturisit vreodata iubirea ) dar tie iti e frica oarecum sa mai ii spui inca o data " da, vreau sa fim impreuna", iar el incepe sa fie trist, sa fumeze, sa faca tot felul de chestii pe care atunci cand erati impreuna nu le facea... Ce ai face?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-as spune ce simt! As risca, pentru ca exista doar doua variante: sa mearga-sa fiu fericita, sa ma simt iubita si implinit, sau sa nu mearga, dar sa fiu linistita stiind ca am incercat!

| Hakuouki a răspuns:

L-as lasa in pace, l-am ranit o data, tristetea si "tot felul de chestii" vor trece cu timpul, "iubirea" de dupa este un amestec de sentimente: te simti singura si regreti ca l-ai pierdut, poate nu-l iubeai dar era acolo pentru tine si asta te facea sa te simti bine, iar acum ca nu mai e, e rau, nu apreciezi ceva decat atunci cand il pierzi, dar daca va veti impaca, te vei plictisii repede de el.

| BornToBeLoved a răspuns:

As avea curaj sa ii zic... Serios? De cesa stai asa aiurea? E rau pentru amandoi!

| LastKisss a răspuns:

Mi-as lua inima in dinti si i-as spune. " Daca nu risti nu castigi! " Asa ca nu mai sta pe ganduri, fugi si spune-i sau lasa-i un mesaj daca ti-e greu sa-i zici in fata :*

| MariaMarty a răspuns:

Daca esti sigura pe sentimentele tale.ei bine mai incearca odata, ca pan la urma ce poti pierde? si mai degraba sa incerci, decat sa ramai cu regretul si intrebarea ~ ce-ar fi fost daca? ~