| ArianaAyram a întrebat:

Dacă un băiat te mușca de gât, iti pune mana pe picioare si încearcă sa te sărute înseamnă ca vrea sex de la tine? Si doar atât? Sau înseamnă ca te place foarte mult si îl atragi sau ceva de genul? Mi a si zis sa fim împreuna de foarte multe ori mi-a spus si ca ma place si ma tot musca de gât ma ia in brațe etc. Oare vrea doar sex de la mine? Țin sa precizez ca sunt la locul meu, o fata normală chiar cuminte nu sunt vagaboanta sau ceva de genul si nu ar avea motive sa vrea doar asta si încep sa ma gândesc la propunerea lui sa fim împreuna. El e genul mai golan asa mai golan t Aștept sa va dați si voi cu părerea sa imi imi Spuneti. Multumesc frumos :*:*

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca vrea doar sex de la tine, altfel de ce s-ar comporta ca un mitocan?
Un baiat serios, care te-ar iubii, categoric nu s-ar comporta asa!
Fiind genul de golan, cateoric vrea doar sex, promitandu-ti marea cu sare, pana ii vei ceda, dupa care te arunca ca o carpa uzata.
Nu cred ca ai de ce sa te gandesti la propunerea lui, ca nu-i una normala de dragoste, este una smechera, cu intentii de seducere.

| Xtina19bbb a răspuns:

El, draga mea, dupa parerea mea, poate sa iso doreasca tot ce ii trece prin cap, important este ce faci tu!
Daca el vrea doar sex, atunci dupa o perioada(scurta cel mai probabil) o sa iti spuna el direct sau o sa faca apropouri. parerea mea este ca daca il placi, accepta! si daca vrei o relatie serioasa cu el, nu face sex cu el foarte curand pentru ca apoi nu o sa te ia in serios- o sa creada ca asa faci cu toti si o sa treaca la urmatoarea fata.
ideea e sa va cunoasteti, sa vorbiti, nu e nimic rau in a te saruta si cand iti place de cineva ai te atrage, da, mai musti de gat persoana sau o atingi.important este ca tu sa impui limitele, pana unde poate el merge cu toata chestia asta! tu trebuie sa fii cea care decide pentru ca este pur si simplu alegerea ta cand o faci pentru prima data!
ceea ce incerc sa iti explic e " prost nu-i ala care cere, prost e ala care da " vorba din popor.
daca accepti sa fiti impreuna si el iti spune de sex repede, nu incearca sa te cunoasca sau nu iti acorda atentie, nu va duceti la intalniri, in concluzie nu e interesat de persoana ta ( copilarie, prieteni, scoala, hobby-uri, ce-ti place, ce nu; atunci da fii sigura ca vrea numai sex. avand in vedere ca ai spus ca nu esti o fata de genu', cand vezi lucrurile astea te desparti si gata!
ai grija de tine si de nevoile tale!
te imbratisez

| Bondarel99 a răspuns:

Depinde. Daca sunteti de putin timp impreuna si el face lucrurile astea chiar daca tie nu prea iti convine, da, e cam disperat. Nu ii ceda, te rog, o sa regreti...

| Legotm a răspuns:

Ii greu de spus ce vrea acel baiat, poate l-ai excitat si de aia se comporta astfel, si chiar daca ar vrea sa fie cu tine doar pentru sex, tu nu esti obligata, poti sa ii impui cateva conditi in caz ca vrei sa fiti impreuna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"O fata normala...si nu ar avea motive sa vrea doar asta"Zici tu?))