| loryys a întrebat:

Daca un baiat te saruta de la prima intalnire te iubeste?( adica se cunosc de 2-3 zile)

Răspuns Câştigător
| PiNkIiiIiIiEeeEeEe a răspuns:

Hmm.si eu am trecut prin asta. cred ca da sau poate sau mai intamplat si altceva si trebuie sa tragi concluzi dar daca nu tear fi iubit sigur nu tear fi sarutat gandeste-te u ai putea saruta p cineva daca il urasti? sper ca ti-am fost de folos succes iubitiva tongue:*

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu ...nu te iubeste
. cred ca voi nu intelegeti sensul cuvantului iubire...

| BadCliché a răspuns:

Nu are cumhappy
E ca si cum te-as intreba pe tine : ma iubesti?
Iti dai seama ca ar fi o intrebare banala.Cuvantul "te iubesc" necesita timp. Sa cunosti persoana respectiva, sa o intelegi, sa ai incredere in ea. Un simplu sarut nu face cat 2 ani de prietenie. E doar un sarut. E diferenta mare intre a te placea cineva si a te iubi.
Sper ca ti-am transmis mesajul astfel incat sa intelegihappy
Succes :*

| mada_6524 a răspuns:

Nu neaparat...doar daca te iubea in secret de mai mult timp, dar daca nu sincer nu cred, doar atractie. iubire, doar in timp

| PiNkIiiIiIiEeeEeEe a răspuns:

Hmm.si eu am trecut prin asta. cred ca da sau poate sau mai intamplat si altceva si trebuie sa tragi concluzi dar daca nu tear fi iubit sigur nu tear fi sarutat gandeste-te u ai putea saruta p cineva daca il urasti? sper ca ti-am fost de folos :* succes iubitiva tongue:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuu,cred ca trebuie sa fie prea inceata la minte daca crede asa ceva, daca te sarura dupa 2-3 inseamna ca poate te place, dar sa stii ca baietii nu ezita ca sa nu sarute o fatahappy. intelegi ce vrei u din ce am scris euhappy