| ExpertInLove a întrebat:

Daca un baiat vorbeste foarte mult cu tine si te priveste foarte mult (la ora de sport ca la celalalte este foarte atent) si mereu iti spune glume si rade cu tine (si el nu vorbeste prea mult cu fetele si le spune glume doar prietenilor sai ) inseamna ca te place? Va rog baieti spuneti-mi. Dau funda aceluia ce are ele mai bune argumente! Pleeeeease! Help me! Si scuzati-mi categoria aleasa dar e cea mai folosita!

Răspuns Câştigător
| EnvyU a răspuns:

Erm, nu prea am inteles dar din cat am putut sa inteleg as zice ca nu e sigur nici el pe ce simte. Dar cati ani aveti? de spui ca sunteti prea mici, parerea mea...ori a facut el un fel de pariu cu prietenii ca sa te "cucereasca" ori te place si nu stie cum sa iti zica si ii e rusine sa nu o dea in bara, ori nu stie ce simte. Cred ca cel mai bine este sa nu te mai framanti cu chestia asta, poartate normal vorbeste cu el normal, o sa vezi tu in timp daca te place, o sa faca el o mutare sau macar sa iti dea semne. Esti tanara si nu trebuie sa iei foarte in serios dragostea si astea, distreazate, fa-ti de cap cum ar veni.

3 răspunsuri:
| princess97 a răspuns:

Da, daca un baiat face asa atunci te place.Nu toti baietii fac asa cu toate fetelewinking

| EnvyU a răspuns:

Da te place. doooh...nu crezi? pentru ce crezi ca iti acorda tie mai multa atentie happy daca il placi si tu intra in vorba cu el adica mai serios asa.

| ExpertInLove explică (pentru EnvyU):

Am facut asta si mi-a trm un msj pe mess ca sa ii dau buzz cand intru si la scoala l-am intr ce vroia sa-mi zica si m-a intr daca vreau sa stau cu el si am zis ca nu stiu si pe mess am vb cu el si i-am zis ca da iar la scoala nu mai vb cu mine fiindca a crezut ca i-am zis nu si apoi dupa ce i-am explicat nu a mai vb deloc cu mine si nu am stiut ce sa mai cred si i-am spus ca vreau sa vb cu el si l-am intr dc nu mai vb cu mine si a zis ca sa simtit rau si dupa aceea s-a despartit de mine :-( ( au fost doar 5 zile) si... apoi a zis ca nu ma mai place si nu a mai vb cu mine si in timp a inceput sa se poarte iar asa si oricum e mai bine prieteni decat iubiti oricum suntemm cam mici si suntem in aceeasi clasa. Si acum ca sti toata povestea ma mai place sau nu?

| EnvyU a răspuns (pentru ExpertInLove):

Erm, nu prea am inteles dar din cat am putut sa inteleg as zice ca nu e sigur nici el pe ce simte. Dar cati ani aveti? de spui ca sunteti prea mici, parerea mea...ori a facut el un fel de pariu cu prietenii ca sa te "cucereasca" ori te place si nu stie cum sa iti zica si ii e rusine sa nu o dea in bara, ori nu stie ce simte. Cred ca cel mai bine este sa nu te mai framanti cu chestia asta, poartate normal vorbeste cu el normal, o sa vezi tu in timp daca te place, o sa faca el o mutare sau macar sa iti dea semne. Esti tanara si nu trebuie sa iei foarte in serios dragostea si astea, distreazate, fa-ti de cap cum ar veni.