Unul din voi trebuie sa facă primul pas, dacă nu îl face el, fă l tu și vorbește cu el. Aici mai este și orgoliul, tu ești orgolioasa, el e orgolios și așa nu o să vorbiți niciodată
Nu vorbesc, probabil te-ai uitat tu la ei și au început și ei să se uite la tine
Da de ce atuncea când intru într-o încăpere nu ii vad pe ei se uită sau când m-am dus într-un magazin au venit și ei fix in spatele meu și el zâmbea și apoi se uită la x și îi făcea semn
Sau când stea cu anumite fete x stea cu spatele și y îi spunea tot ce fac
Oare rad de mine?
Hmm, cred că vor sa te ia la mișto, și nu trebuie sa le permiți. Îi cunoști?
Da faza ii că dacă vreoiau chiar puteau sa vina la mine sa vorbească să-mi spuna hei pisi sau mă lua cumva la mișto fara să îi mai pese dar nici nu vorbește dar ăla x se uita la mine întruna și insitent sta pe lângă mine și încercă să se apropie adică îl interesează când vorbesc îi atent când stau pe lângă un băiat este gelos se incrunta și după încerca să mă facă și pe mine geloasa
Am făcut din greșeală contact vizual cu el și a fost prelungit și x ea spus lui y și de atuncea y se uită și mai vorbește și il ajută eu asta cred dar acum nu știu
Daoarece x a încercat de vreo 2-3 ori sa vorbească cu mine și eu l-am ignorat
Stau pe lângă mine mai mult decât trebuie adică ei puteau să steie in locul lor sa nu vina fix cu 3 m mai departe sau cu 5 metri și încercă să vorbească cu fete fix in fața mea și mai trage cu coada ochiului și y încerca și el sa se uite la mine fara sa îmi dau seama
Dumneavoastră ce credeți?
Posibil să te placă dar sa le fie rușine să vina să vorbească cu tine
Adică amdoi?
A observat și prietena mea că x când mă vede incepe sa zambeasca si inainte nu zâmbea sau când mă vede că merg unde și sunt cu spatele la el se uită pe furiș și prietena mea când își întorcea capul și se uită nu o vede continua sa se uite la mine parcă îi fermecat
Dar faza ii că și eu sunt rușinoasă și nu pot sa vorbesc cu el
Ce sa fac?
Unul din voi trebuie sa facă primul pas, dacă nu îl face el, fă l tu și vorbește cu el. Aici mai este și orgoliul, tu ești orgolioasa, el e orgolios și așa nu o să vorbiți niciodată
SAlut Iora! depinde cum se uita iora, daca se uita incruntat atunci e gelos pe ea!