| WhovianAnnie a întrebat:

Daca un copil de clasa a 5a ia la cangurul lingvist ( engleza ) 117 puncte din 200 e bun sau rau punctajul?

8 răspunsuri:
| Zuzazozo a răspuns:

E binisor si depinde si de ce punctaj au luat ceilalti.winking

| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Este binisor, nu se poate zice GROAZNIC! Este bine! Dar acum daca este cel mai mic punctaj din toti, care au mai fost, nu mai este chiar asa! SUCCES!

| WhovianAnnie explică:

Mersi de raspunsuri. Sora mea mai mica e ingrijorata si spune ca a luat un punctaj mic. Colegii ei au luat intre 80-90 deci cred si eu ca e destul de bun.

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,eu cred ca este un punctaj foarte bun, nu"destul de bun"! Asta pentru ca vorbim de engleza, cine reuseste performanta asta inseamna ca intr-adevar se descurca la materia respectiva.Si eu am participat la foarte multe concursuri si olimpiade la engleza, insa, niciodata nu am reusit sa iau mai mult de 95-96 de puncte, deci sora ta este foarte norocoasa.Pa-pa!happy

Răspuns utilizator avertizat
| mariukka a răspuns:

E normal

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Daca tu la un test ai lua 5, 17 puncte din 10 ar fi buna sau rea nota? Nu te mai gandi ca s-asa ai luat praf

| WhovianAnnie explică:

Inca ceva, voi va incredeti in cangurul? Eu am observat ca surorii mele i s-au ''falsificat'' niste intrebari la care a raspuns corect.