Buna si eu am patit la fel relatia noastra se rupsese din cauza ca m-a vazut discutand cu un baiat cu care eram doar amici pentru ca el avea deja prietena si ma injurat am iertat 1 data de 2 ori dar a 3a oara i-am dat papucii nu a incetat sa ma caute timp de 3 4 luni imi zicea cai pare rau dar deja nu mai puteam sal iert pentru ca stia si mama ca a vazut cand ma injurat pe mess, intru final am pus un amic care acum mie iubit sa ii zica ca e pr meu si sa ma lase in pace dupa cateva discutii in care fostul i-a zis ca am facut tot felul de chestii cu el si m-a facut in toate felurile a incetat pentru ca oricum acesta nu il credea se dadea singur de gol ca acum ii zicea ca timp de 8 luni nu am facut nimic acum zicea ca am facut intr-un final acum suntem amici ma mai suna din cand in cand si-a gasit alta prietena a trebuit sa calc peste multe sentimente sa nul iert,sa nu ne impacam dar acum mie mai bine si lui la fel,venea cu flori la mine la scoala si se punea in genunchi sa il iert dar mi-am dat seama ca asa cum lea injurat pe celalalte dinainte asa a facut-o si cu mine dar totusi avea sentimente pentru mine mai stau uneori si ma gandesc la el dar ma bucur ca am ramas amici macar atat dupa cat l-am ajutat, am fost colegi de cls am facut banchetul impreuna avem amintiri frumoase si ma bucur ca nu trebuie sa le sterg, ar trebui sa vb cu el si sa-i spui ca nu mai merge relatia si ca ai pe altcineva va intelege si in cel mai bun caz veti ramane amici