| SarcasticallyPunished a întrebat:

Daca urasti oamenii de culoare... sau pur si simplu nu vrei sa ai de-a face cu ei... Esti rasist, da?
Si intr-o buna zi te indragostesti de un/o astfel de baiat/fata. Ce mai esti atunci?

Răspuns Câştigător
| AdriixDoo a răspuns:

Esti rasist da nu prea.winking

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In primul rand eu nu am treaba cu negrii mai ales se stie ca sunt actori gen will smith si multi altii care fac filme de calitate la holywood iar partea cu dragostea nici nu ma intereseaza.

| AshEldo a răspuns:

Atunci realizezi ca dragostea nu tine cont de varsta, sex sau rasa presupun thinking Desi atunci cand esti rasist nu prea poti dezvolta sentimente fata de o persoana pe care o "detesti" din punct de vedere al rasei.
Nu cred ca esti rasista...pur si simplu te rasa rece subiectul, e un fel de "lasa-ma sa te las" adica atat timp cat nu te baga in seama ii tratezi cu indiferenta.Nu ai nicio parere despre ei pentru ca nu sti nimic despre ei de aceea ii eviti...si asta nu este rasism.

| Dennys1521 a răspuns:

Nu esti nici cum
da daca nu suporti o anume rasa
esti rasist
dar daca nu ai nimic cu ei
esti cat se poate de normal
oricum mie nu mi se pare normal sa ai ceva cu tzigani sau cu alte rase
pentru ca sunt tot oameni
si oricare dintre noi puteam fi in locul lorwinking

| goldheart a răspuns:

Un om normal, cred. Dc? Ptr ca in dragoste este permis orice. (sau aproape orice) Gresesc?

| Cosminovici18 a răspuns:

Buna! pai atunci esti un om normal nu te mai consideri un rasist...si nu e bine sa fii rasist si apoi sa te indragostesti de o astfel de persoana! Bafta! funda?

| BADGIRLL a răspuns:

Hey ^^ aici nu este vorba de culoare... ci de personalitate de felul de a fi si de compatibilitatea ta cu acea persoana :-s nu trebuie sa fim rasisty mai intai ar trebui sa cunoastem o persoana si apoi sa ne dam cu parerea sau sa ne dam la o parte. Uite o sa iti dau exemplul tiganilor noi nu avem incredere in ei si nu vrem sa avem legaturi cu ei deoarece vedem comportamentul lor in viata de zi cu zi dar daca un rrom nu ne place asta nu inseamna ca toti sunt la fel cel putin asta este parerea mea. Iar in legatura cu dragostea eu cred ca nu conteaza culoare ci ocnteaza ce este in inima ta si a peersoanei respective. Iar daca esti indragostit(a) numai conteaza ce spun cei din jur ci doar ceea ce crezi tu. Sper ca te-am putut ajuta bft!:*

| mishalovesyou a răspuns:

Inseamna ca esti un om bun
ca treci peste toate doar pentru a fi fericit cu persoana iubita>big grin

| Darkmind a răspuns:

NU este cazul de rasism doar sa implementat in capult tau faptul ca toti romii sunt niste creaturi care nu au nici un scop in viata decat sa fure sa insele sau sa faca rau, dar ai sa vezi ca nu e asa, nu toti sun ''bagabonti, smecheri si mafioti''asa cum se cred ei ca si noi romanii de altefel avem si noi oile noastre negre care ne mai fac de ras si prin strainatae sunt si unii de treaba care nu au legatura cu cele insirate mai sus. Sfatul meu este daca este baiat bun cinstit dragastos si sensibil nu vad de ce sa nu te simti atrasa de el. Bafta!

| InnieMinnie a răspuns:

Esti.thinking un rasist indragostitsmug

| XatomisX a răspuns:

Eu nu sunt rasist am cativa prieteni romi si negrii din kuba happy dar nu cred ca m-si putea indragosti de o negresa

Întrebări similare