| silence a întrebat:

Daca urmatoarele 5 minute urmau sa fie ultimele minute din viata ta.thinking cum ai reactiona si ce ati face?batting eyelashes
funda :]

9 răspunsuri:
| Adela50 a răspuns:

Pai daca as afla ca mai am 5 minute de trait,mi-as lua inima-n dinti si as merge la baiatul pe care il plac si i-as spune, eventual l-as saruta, i-as zice unelor persoane ceea ce poate nu pot sa le zic si mi-as face de cap ie timpul care mi-a ramas.

| αℓє a răspuns:

Buna!

Ultimul lucru as sta impreuna cu familia mea, si ne-am ruga.

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

A-si plange 1 minut, si in cele 4 mi-as lua la revedere de la toti
Byewave

| fgch a răspuns:

Avand in vedere ca ar fi ultimele 5 minute, as fuma o tigara(sau ceva mai bun daca as avea la dispozitie big grin) si m-as relaxa :X

| Alexander21 a răspuns:

Ziceam Tatal Nostru, imi scriam testamentul, si scriam codurile de la carduri ca sa imi cumpere cele necesare pentru funerarii.

| Sweet111 a răspuns:

As spune tot la toti ce am pe suflet in primul rind persoanei iubite!happy

| Static a răspuns:

Pai mi-as imbratisa parintii, pe cei dragi le-as spune cat de mult ii iubesc si ce bine este cand sunt in preajma lor, m-as duce si as saruta primul baiat ce imi iese in cale, si as da o petrecere de adio :p

| Static a răspuns:

Pai mi-as imbratisa parintii, pe cei dragi le-as spune cat de mult ii iubesc si ce bine este cand sunt in preajma lor, m-as duce si as saruta primul baiat ce imi iese in cale, si as da o petrecere de adio :p Cea ce nu vreau sa se intample vreodata sad

| Comeandtellmesomething a răspuns:

As trimite mass pe mess cu "Szily placa departe si va iubeste! [mass,daca nu-ti convine da-mi ignor si da-ti foc!]"
Mi-as sparge calculatorul, doar asa, sa vad cum e!
As manca portocala aceea din camara pentru ca imi cam face cu ochiul!
Le-as trimite mesaj tuturor "prietenilor", cu ceva de genul "Mai aveti 2 minute si scapa-ti de mine!"
In ultimul minut as iesi in strada in pijamale si as alerga pana nu mai pot si as urla!