anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca urmează sa ma sarut cu cineva in viitor si ii zic ca nu am avut primul sarut, ma va crede proasta? sad

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pe bune? Tu daca afli de cineva ca n-a mai sarutat zici ca-i prost?

| christall a răspuns:

Daca tine la tine, teva aprecia. Inseamna ca nu te-ai sarutat cu altii inaintea lui. Daca te saruta doar ca sa mai aiba una in palmarea, da, o sa zica ca esti fraiera si o sa si profite de naivitatea ta dupa care...dus e.

| TheLifeIsGood a răspuns:

Nu te va crede proasta, nu ar avea de ce. Dimpotriva, va vedea ca nu are concurenta si el e primul care te saruta. Dar nu inteleg, daca nu te intreaba, nu e necesar sa ii spui ca e primul sarut. Vei face cum consideri in momentul acela ca e mai bine happy

| Kimball a răspuns:

NU nici vorbă sa te creeada in-vreun fel, se va bucura că va fi primul băiat care iți va atinge buzele( nu te astepta sa-ti si mulțumeasca)

| Anonima130699 a răspuns:

In niciun caz draga pentru că prostia nu sta in care săruturi ai la activ ci în cap și din moment ce nu ai avut până acum primul sărut cred că ești o fata cuminte și deșteapta nu lăsa orice fraier sa te pupe așa de-a cum o fi

| maria567biebs678 a răspuns:

Sa iti zic, ceva acum 2 saptamani am avut sansa sa am primul sarut, dar am refuzat si baiatul asta stia ca eu nu am avut primul sarut si a vrut sa fie el primul, eu as zice sa te consideri speciala ca nu ai avut primul sarut.