In primul rand, sunt de parere ca nu isi are rost sa te razbuni pe cineva. dreptatea o face Dumnezeu. apoi, si daca as incerca sa ma razbun, si as fi in situatia prezentata de tine, m-as da batuta. se vede ca persoana respectiva nu e atinsa deloc de ceea ce faci, ba din contra, isi "joaca mai bine cartea" si tot tu suferi.
cel mai bun mod e sa ignori, doare mai tare decat orice.
" Razbunarea cea mai cruda.
Este cand dusmanul tau,
E silit a recunoaste,
Ca esti bun si dansu-i rau."
Mi-as da seama ca am de-a face cu o persoana inteligenta.Numai un om inteligent s-ar purta asa.As termina-o cu razbunarea si as admira acea persoana.
Nu as putea admira acea persoana din moment ce m-a determinat sa ma razbun pe ea, dar daca s-ar purta indiferent, m-as purta si eu la fel si crede-ma ca asta doare mai tare decat razbunarea
Nepasandu-i de razbunarea mea si vorbindu-mi frumos poate insemna si ca se preface, ca nu se da batut asa usor, nici cu razbunarea mea, si ca vrea sa se poarte in continuare ca un ipocrit. Dar trebuie sa stii cum sa-ti dai seama. Eu consider ca stiu cum sa-mi dau seama cand cineva este ipocrit si cand cineva iti vorbeste cu toata sinceritatea
Nu am patit asta niciodata dar cred ca as muri de ciuda ca eu am incercat sa ma razbun si acelei persoane nu ii pasa.as muri de ciuda pentru ca acea persoana, prin atitudinea ei mi-a dovedit ca e mai buna ca mine...nu ma razbun eu des, chiar foarte rar dar nu mi s-a intamplat asta
succes
De obicei sunt o fire foarte razbunatoare dar de cele mai multe ori indiferenta este cea mai razbunatoare razbunare cu care te-ai putea razbuna
Apoi s-ar putea sa ti para rau. dar acesta este mersul lucrurilor... Stii cum este. daca vrei sa fii fericit o clipa razbunate, daca vrei sa fii fercit o viata iarta!
Mult succes
Nu numai ca as inceta cu razbunarea dar m-as simti si prost ca eu ma razbun iar ea(persoana) este atat de draguta in continuare.Nu cred ca o astfel de persoana merita razbunare. Oricum cu asta nu vei ajunge nicaieri.
CristinaCtC întreabă: