Cu siguranta as dona o parte la un leagan de copii sau un azil de batrani, iar restul in cont la banca
Eeei, destul de greu!
un sfert donati la un camin de batrani, alt sfert pentru copii strazii, achitat datoriile, renovat aparatamentul si mobilat, cumparat un teren pentru a contruii o casa pentru puisorii mei (ca sa nu mai stea printe betoane, rahati de caine si mizerie), i-as lua un motor sotului meu, as inoii garderoba la toti din casa si ce mai ramane i-as depunde intr-o banca in strainatate
As dona o parte din ei la camine de copii si la azile pentru batrani si de restul mi-as cumpara o masina, haine, bijuterii si le-as face cadouri celor din familie si apropiatiilor...
Imi cumpar casa, necesarul de (mobila, imbracaminte,)utilez toata casa cu aparatura d ultima ora.as cumpara "bunatati" pentru stiu eu cine...as da apoi o mare petrecere la care v-as invita pe toti in afara de Anna, Christian siJoy si ink una.nu stiu cum o cheama...si cam atat. daca ramane ceva si pot. pun la bank
Probabil 20% i-as dona la saraci, 30%i-as investi, iar restul de bani i-as imparti cu cei de pe TPU!
pupiky!
Mi.as plati toate datoriile mele si ale familiei mele, mi.as cumpara o casa iar restul i.as pune in banca...
Nu poti .nu poti sa faci toate astea intr-o singura zi... n-ai putea face fata stresului...crezi ca o masina o cumperi intr-o zi? un iaht o villa si toate astea intr-o zi? nu merge...nici nu ai timp sa-i cheltui nici macar pe hainele care vrei ...
Jumatate i-as folosi eu si jumatate i-as dona orfelinatelor, azilurilor de batrani, unor familii care au nevoie pentru tratamente sau operatii.
Vise... dar totusi nu m`as abtine sa cumpar haine, bijuterii si nu in ultimul rand sa`mi ajut familia, prietenii si nevoiasii.
Mi-as cumpara un magazin intreb=g de haine.muulti hamburgeri de la MC, aripioare de la KFS, cateva zeci de mii de euro la banca, as mai dona, mi-as lua 1 vila cu piscina si madonna ca vecina,
Si restul i-as lasa ca mostenire catelului meu