| iiirrriiisss a întrebat:

Daca v-ati trezi intr-o dimineata cu 1 milion de euro si sa aveti posibilitatea de a face ce vreti voi cu ei (banii), cu conditia ca pana la sfarsitul zilei sa-i terminati. Ce-ati face cu ei?

Răspuns Câştigător
| J7anine a răspuns:

I-as pierde de emotie. :p

15 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Cu siguranta as dona o parte la un leagan de copii sau un azil de batrani, iar restul in cont la bancawinking

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

I-as transfera in alt cont sa am ce cheltui si in ziua urmatoare!

auran
| auran a răspuns:

Eeei, destul de greu!
un sfert donati la un camin de batrani, alt sfert pentru copii strazii, achitat datoriile, renovat aparatamentul si mobilat, cumparat un teren pentru a contruii o casa pentru puisorii mei (ca sa nu mai stea printe betoane, rahati de caine si mizerie), i-as lua un motor sotului meu, as inoii garderoba la toti din casa si ce mai ramane i-as depunde intr-o banca in strainatate

| catalina_2916 a răspuns:

As dona o parte din ei la camine de copii si la azile pentru batrani si de restul mi-as cumpara o masina, haine, bijuterii si le-as face cadouri celor din familie si apropiatiilor...

| Yly a răspuns:

Un sfert i-as dona, jumatate i-as investi si restul i-as cheltui probabillaughing

| CrucifiedCountess a răspuns:

Imi cumpar casa, necesarul de (mobila, imbracaminte,)utilez toata casa cu aparatura d ultima ora.as cumpara "bunatati" pentru stiu eu cine...as da apoi o mare petrecere la care v-as invita pe toti in afara de Anna, Christian siJoy si ink una.nu stiu cum o cheama...si cam atat. daca ramane ceva si pot. pun la bankhee hee

| Mo a răspuns:

Probabil 20% i-as dona la saraci, 30%i-as investi, iar restul de bani i-as imparti cu cei de pe TPU!
pupiky!

| greg a răspuns:

As dona, mi-as lua o vila 2, masini, un yacht 2, si s-ar cam termina happy

| cotzobel a răspuns:

Mi.as plati toate datoriile mele si ale familiei mele, mi.as cumpara o casa iar restul i.as pune in banca...

| SimpleSergio a răspuns:

Nu poti happy.nu poti sa faci toate astea intr-o singura zi... n-ai putea face fata stresului...crezi ca o masina o cumperi intr-o zi? un iaht o villa si toate astea intr-o zi? nu merge...nici nu ai timp sa-i cheltui nici macar pe hainele care vrei happy...

| nicky a răspuns:

Jumatate i-as folosi eu si jumatate i-as dona orfelinatelor, azilurilor de batrani, unor familii care au nevoie pentru tratamente sau operatii.

| Roxata a răspuns:

Vise... dar totusi nu m`as abtine sa cumpar haine, bijuterii si nu in ultimul rand sa`mi ajut familia, prietenii si nevoiasii.

| guess_who a răspuns:

Mi-as cumpara un magazin intreb=g de haine.muulti hamburgeri de la MC, aripioare de la KFS, cateva zeci de mii de euro la banca, as mai dona, mi-as lua 1 vila cu piscina si madonna ca vecina,
Si restul i-as lasa ca mostenire catelului meu rolling on the floor

| lady love a răspuns:

Daca as avea un milion de euro inseamna ca inca as visa=> k nu m-am trezitrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1