Rihanna
Shakira
Altele mai frumoase nu cred ca sunt din ce ai scris.
Si canta frumos ambele
Cu mici exceptii
Sa vedem... kesha se duce din start.in nici un caz n-as alege-o pe ea!
niciodata nu mi-au placut melodile madonnei
prima pe care as alege-o e shakira.
iar apoi nicole scherzinger
Beyonce si Nicole
Lady Gaga e prea extravaganta.Rihanna e frumoasa natural, pacat ca se poceste atat.Madona...o admir pentru frumusetea ei la aceasta varsta, imi plac niste melodii de la ea, dar nu e printre preferatele mele.Kesha nu pare ceva deosebit, iar Shakira ar fi fost pe locul 3. O voce foarte frumoasa si un corp superb; pacat ca a `disparut` ceva timp de la TV.
Beyonce si Rihanna sunt cele mai bune sunt cele pe care eu le ascult mereu! Go Bee! Go Riri!
Madonna. Dar Madonna de acum 20 de ani. Acum şi ea s-a dat pe muzică [,] comercială. Eu sunt oarecum fan al melodiilor Madonnei, chiar dacă acum ceva timp, pe când ştiam doar Hung up, 4 minutes şi Jump puteam spune că are melodii oribile, acum îi ştiu întreaga discografie şi pur şi simplu m-am îndrăgostit de melodiile precum Like a Prayer, Material Girl, True Blue şi Papa don't preach.
Pe locul doi aş alege-o pe GaGa. Chiar dacă e comercială, tipa are talent, are voce, îmi place faptul că [,] cântă la pian de la o vârstă fragedă, şi după părerea mea e destul de frumuşică, dar preferă să iasă în evidenţă prin costume ciudate şi prin urâţenie.
Beyonce a cam disparut in ultima vreme
Madonna ia trecut vremea
Nicole scherzinger ar fi pe loc 3
Lady Gaga hmm ii buna dar nu prea
si prima care o aleg ii Shakira pentru ca ii chiar buna si ii cea mai naturala.
Si 2 Rihanna pentru ca in ultima vreme chiar scoate piese faine
OchyDeViperă4Love întreabă: