| Zmeurik1 a întrebat:

Daca vezi ca cel mai bun prieten se indeparteaza de tine, ce faci? Da-ti-mi u sfat. Dau funda. happy

Răspuns Câştigător
| bianca154 a răspuns:

Cel mai bun prieten e acela care iti sta alaturi si la bine si la rau. eu am un prieten bun ( http://www.youtube.com/watch?v=x1bG54f8SIQ&fmt=22 ) si e un an de cand ne cunoastem.niciodata nu ne-am certat sau chestii din astea... daca el s-ar indeparta de mine, l-as lasa sa plece.nu pot sa-l tin cu forta langa mine si sa-l implor sa fie prietenul meu.e dureros sa stii ca persoana la care tii se indeparteaza de tine, dar poate ca e doaro chestiune de timp.

2 răspunsuri:
| alintush15 a răspuns:

Poate este ceva sau cineva__incearca sa afli poate ca persoana data sa plictisit__incearca sa afli care este problema si rezolvo daca intr-adevar tii la persoana data____dar daca ea(el)__se comporta asa din cauza unor mofturi sau simplu s-a saturat __laso balta si cautati pe atlcineva deoarece cit nu ai incerca oricum ii va fi indiferent___dar totusi ar trebui sa cauti raspuns la acesta problema si mai repet daca vezi ca este indiferent__lasa... uita la sigur se va gasi cineva care va patrunde in sufletul tau si probabil la fi cu mult mai bun decit acest de acum__dar nu trebuie sa te dezamagesti imediat__poate are probleme personale___timpul se aseaza pe toate la locul lor_________bafta si sper ca totul se va rezolva si prietenia voastra va continua in armonie si intelegere ___succese sper ca ti-am fost de ajutor__pa pa

| Nicoleta_1732 a răspuns:

Sincer e uratsad Prietenul cel mai bun e acela care iti sta alaturi tot timpul.Ar trebui sa discutati e cel mai bine. poate e putin dificil dar e mai bine sa discutati ce problema e.si poate o sa se descarce.Cine stie poate are el o problema sau sau auzit barfe cum e lumea din ziua de azi nai de unde sa stii.Eu zis ca vorbitihappy