| johny92 a întrebat:

Daca vi s-ar oferi sansa de a pleca in strainatate la munca sau a ramane pentru a continua studiile in tara ce ati alege? Sa va explic daca e sa plec o sa merg la un loc de munca garantat dincolo si nu e greu din ce mi-au explicat parintii asa ca am de ales pana luna viitoare si is nehotarat. Daca merg dincolo o sa am masina, bani mai multi, etc... din punct de vedere financiar ar fi mult mai bine pentru mine iar daca e sa raman aici pe partea financiara o sa fie lipsuri in comparatie cu ce as avea acolo. As vrea sa am aici ce as putea avea dincolo laughing dar se pare ca trebuie sa fac o alegere. Astept sfaturi! dau si funda daca va ajuta la ceva.

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Mie daca mi s-ar oferii o asemenea oferta, as accepta fara sa comentez. Dar nu pentru a scapa de studii si alte chestii din astea. Nu, deloc. As pleca doar sa scap de tara asta. Eu iti recomand sa accepti, si o sa vezi ce civilizatie e acolo. Si daca va fi nevoie mare, poate iti vei continua studiile acolo.
Eu te sfatuiesc sa pleci, si vei vedea ce este o lume civilizata, care nu injura, cand vrei sa te duci sa te relaxezi, poti, ca nu asculta vreun prost manele sau alt gen de muzica la maxim, sau ca iti ragaie in fatawinking eu am fost in strainatate si eu si tata am fi ramas acolo, daca nu "murea" mama de dor de familie. Acuma cica si ea"parca era mai bine acolo" da acum daca a plecat de la civilizatie, sa stea aicea printre maimute.

2 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Eu personal intre a lucra in spania pe 2000$ sa zic pe luna sau a continua studiile in Romania, prefer sa continui studiile. aici am prieteni, familie, un nume stabil facut de parintii mei, pile si relatii cam in orice domeniu, si facultatea care o fac e de viitor (dreptul), mai ales ca fratele meu e consilier juridic si mama avocat, deci nu am niciun motiv sa plec pentru orice suma, ca mai trag 2-3 ani sa termin facultatea si stagiatura si ca judecator incepator am 6400 ron salariu. asa ca ajung mai bine in 4 ani aici decat pot ajunge vreodata acolo (ce lucrezi fara facultate...capsunar, ospatar, clasa de jos)

| NorbO a răspuns:

Nu toti putem face faculta si nu ai nevoie de faculta sau nu stiu de ce ca sa iti mearga bine, daca crezi ca ai sanse sa la ceva mai mult atunci nu te du daca esti sigur ca va fi ok GO!