anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca vorbeste cu mine des pe mess, ma baga in seama de fiecare data cand intru pe mess, m'a aparat de un baiat la scoala, imi cere de fiecare data tema la ceva ca sa inceapa sa vorbeasca cu mine mai departe, imi spune aproape toate secretele..., vorbeste frumos si niciodata nu m'a facut sa ma simt prost ...deci asta inseamna ca ma place?straight face

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Poate ca doar e dragut cu tine nu neaparat ca te iubeste
Stiu ca pare incredibil de crezut dar mai sunt si baietii cu bun-simthappy

| Elena1234456 a răspuns:

Cred ca da big grin...si vad o idila la orizont tongue.

| Adya20 a răspuns:

Eu asa cred, semnele astea spun ca te place, si ar fi bine sa vorbesti cu el, dar nu pe mess. Avand in vedere ca iti spune toate secretele inseamna ca are incredere in tine plus de asta ai observat si singura ca face orice sa vorbeasca cu tine, deci se simte bine in preajma ta! Daca sentimentul e reciproc spune-i.happy

| miha<3 a răspuns:

Daaa la nebunie!

| Sebby_6032 a răspuns:

100%

| vintageheart a răspuns:

Absolut te place. Daca se poarta frumos, se baga in vorba cu tine etc. este foarte clar ca te place! Daca este asa si cu alte fete atunci nu prea cred ca te plc insa daca e asa doar ca tine inseamna ca te plcbig grin

| dyanna_7195 a răspuns:

Sunt perfect sigurawinking Incearca sa vorbesti si tu cu el. dar nu pe mess. cine stie poate reusesti ceva.smug :X

| oky a răspuns:

Da te place.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1.Doar profita ca sa-i dai tema, si face lucrurile astea pentru ca te considera o fata desteapta, te trateaza cu respect, dar vrea sa si profite de pe urma ta.
2. Chiar te place, dar cum am zis,, te considera desteapta`` si se teme de un refuz.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu scuze doar c pe un prieten ca se poarta frumos ca sa-i dai temele din cate stiu cine stie poate ma insel dar daca iti cere temele in mod sigur se poarta frumos ca sa i le dai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te place. dar durrrrrrrrrrr!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da