| Camy_5455 a întrebat:

Daca vorbesti cu un baiat "necunoscut" din alt oras si iti cere o poza si de unde esti, cati ani ai? etc e bine sa le dai sau nu?

Răspuns Câştigător
| Victoria a răspuns:

Daca tu vrei ca el sa stie cu cine vorbeste, poti sa-i dai poza, nu vad problema. Desigur, depinde si ce fel de persoana este. Daca imediat ce intra pe tine pe mess te intreaba cati ani ai si de-astea, nu cred ca e prea serios si e foarte posibil ca imediat ce-i dai poza cu tine sa nu te mai bage in seama daca nu-i placi. In schimb, daca vezi ca te intreaba ce mai faci si altele, merita sa incerci.

11 răspunsuri:
| MihAelA_1847 a răspuns:

Si eu am intalnit astfel de baieti "necunoscuti"care doreau sa le trimit o poza sau alte lucruri, dar eu una nu le-am dat.Acum,faci cum vrei, dar eu te-as sfatui sa nu ii trimiti nimic, caci nu il cunosti si nu sti nimic despre el. Poate cu timpul, cand il vei cunoaste, dar acum nu cred.In cele din urma tu decizi.Succes!happy

| Silvia a răspuns:

Si eu ma confrunt cu asta, mai mereu.Sincer,nu stiu.Cu unii vorbesc si chiar ajung sa ma imprietenes.Depinde si de ce fel de persoana esti.Eu as zice sa nu ii dai poze cu tine, poate doar sa iti vizualizeze hi5-ul, daca ai.

| HappyPills a răspuns:

La baieti din oras/scoala le dau
la baieti din alte orase nu le dau...nici nu le rapund la intrebari de genul "cati ani ai?", "de unde esti?"

| georgiana a răspuns:

Nu, nu-l cunosti si nu stii ce poate face.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Da.de ce nu ar fi bine.happy

| viatadecacatt a răspuns:

Eu de obicei dau, depinde si ce fel de persoana e

| St!L a răspuns:

Ce poate sa-ti faca?laughing
E doar o pozahappy

| Razvan a răspuns:

Lasa timpul sa treaca sa va cunoasteti mai bine in lumea virtuala, sa capeti ceva incredere in el.Nu ai de unde stii cu cine ai de-a face si pe ce site te trezesti cu poza taraised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine da'i hi5'ulwinking.

| Camy_5455 explică:

Multumesc pentru sfaturi dar astept si altele!

| Alexandra_1264 a răspuns:

Cred ca de unde esti si cati ani ai ii poti spune dar mai bine e sa nu`i trimiti poze pentru ca nu cred ca ti-ai dori sa gasesti vreun hi5 cu cine stie ce cuvinte depre tine sau mai stiu eu ce. sper sa nu mi`o luatzi in nume de rau.nu ma refer la toti baietii. dar noi stim ca exista si cativa mai taranibig grin care se gandesc la chestii de asteablushing
:*parerea mea

Întrebări similare