anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca vreau sa fiu din nou virgina ce trebuie sa fac?

Adica pastile tratament operti...

vreau informatiii

Shy daca vreau sa fac vreo operatie ceva trebuie sa stie si parinti?
(scuze ca am mai pus intrebarea ink odata)

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AndaWest a răspuns:

Initial vroiam sa te iau la misto dar cand am vazut ce raspunsuri au dat astia m-am razgandit.bai fratilor voi nu ati auzit de chirurgie plastica? in ziua de azi poti sa iti mai montezi si o tzata in plus, dapai un himen care e o pielicica acolo...deci se poate, ca sa te informezi vorbeste cu un doctor specializat in chirurgie plastica.bafta

| MissL a răspuns:

Nu mai poti face chiar nimic scumpa mea, si bine ar fi sa stie parinti ca tu nu mai esti virgina.

| basexcu a răspuns:

Esti in cautarea virginitatii... poate intr-o zi ai sa o gasesti, tu cauta...

| κλάους a răspuns:

LoL. Sa fi virgina inapoi? Dar cate grame de prostime iti trebuie pentru a intreba asa ceva? Ai cautat pe batranul Google ceva informatii inainte sa faci chestia pe care acum o regreti? Sa fi virgina inapoi nu se poate!

| ēน a răspuns:

Nuu ai cum sa fii iar virgina. imediatt ce ai introdus un obiect in vagin care nu este degetull te-ai dezvirginat si nu mai ai cumm sa revii la virginitate. nu este posibil!

| Eddy_Petric_1997 a răspuns (pentru ēน):

Daca te intreaba cineva, se poate. exista operatie speciala prin care un doctor iti lipeste la loc himenul(sau cum se numeste ata de la fete) si il face intact pana la urmatorul act sexual

| adriana996 a răspuns:

Deci.nu ai ce face sa fii din nou virgina.Este gresiala ta si trebuie sa ti-o asumi daca ai facut-o ininte de vreme.Sunt atatea boli grave pe pamant carora medicii nu le-au gasit inca leacul, crezi ca se apuca sa caute sa te faca din nevirgina virgina la loc? Ce importanta ar mai avea atunci virgininatea? Toate destrabalatele ar putea sa fie iar virgine.si la ce bun?
Nu poti face operatie fara acordul parintilor daca ai sub 18 ani.In cazul in care ai facut sex si ti-a teama sa nu afle ai tai nu-ti mai fa griji degeaba. Daca ai 14-15-16 ani este normal sa-ti creasca soldurile si sanii(cum se spune ca se intampla dupa ce faci sex) pentru ca esti in crestere, doar daca afla de la altcineva ca a auzit ca ai facut-o si sa te duca la un ginecolog, dar asa nu e ea doctor sa se uite sa vada daca esti sau nu virgina inca.laughing

| Sonya_6609 a răspuns:

Nu se poate sa redevi virgina