| Ionita_Alexandra_1981 a întrebat:

Daca vreau sa ma mut la un alt liceu in clasa a IX - a după terminarea primului semestru (același profil), media de la Evaluarea Naționala sau media cu care am terminat primul semestru trebuie sa fie egala cu cea a ultimului admis? Ca habar nu am care se ia in considerare... nu am medie așa buna la EN...
(Va rog răspundeți doar daca știți sigur...) dau funda :X❤️

Răspuns Câştigător
| BlackRose03 a răspuns:

Nu se ia in considerare nota de la EN daca vrei sa te transferi la un alt liceu.
Pentru transfer trebuie sa ai media mai mare sau egala cu a ultimului admis(media pe primul sem la liceul unde ai intrat), sa dai niste diferente in functie de profilul la care vrei sa te transferi si sa fie locuri libere.
Si da, te poti transfera din sem al 2-lea daca indeplinesti conditiile enumerate mai sus.

| Ionita_Alexandra_1981 explică (pentru BlackRose03):

Vreau sa ma mut la alt liceu însă același profil. Deci se ia in considerare media cu care am încheiat primul semestru?

| BlackRose03 a răspuns (pentru Ionita_Alexandra_1981):

Da,chiar daca este acelasi profil, fiin d alt liceu media ultimului admis poate fi mai mare decat la liceul tau sau altele.In functie de liceu mediile difera, faptul ca vrei pe acelasi profil n-are nicio relevanta, trebuie sa ai media mai mare sau egala cu a ultimului admis la liceul unde vrei sa te transferi, chiar daca e acelasi profil.

| Ionita_Alexandra_1981 explică (pentru BlackRose03):

Aoleu deci cred ca pot abia din a 10- a?

4 răspunsuri:
| Diavolo18 a răspuns:

Salut. Si eu am avut aceasta problema. Conteaza liceul. De exemplu la mine s-a luat in calcul. Daca te muti in clasa a 10 a se ia in calcul media generala. Trebuie sa discuti la liceu. Poate directorul o sa fie intelegator si o sa te mute.