anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca vreau sa ma transfer la alta scoala ce ar trebui sa stiu? pot avea aviz medical de la psihiatre, doar ca nu stiu ce vor face profesorii, copii din clasa

18 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"pot avea aviz medical de la psihiatre" - adică ești dintr-ăla special, așa numit cu "ces"?

| pufulescu a răspuns:

Pai trebuie sa stii cam multe lucruri! Si sincer eu nu stiu de unde ai putea sa le afli asa online. Ar trebui sa afli mai intai la ce clasa vei ajunge apoi sa vorbesti cu dirigintele / diriginta si sa ii spui ce aviz medical psihiatric ai si mai ales care sunt problemele tale. Doar el / ea iti pot spune daca vei fi acceptat in colectiv sau nu.

| Kufu95 a răspuns:

Nu are nicio legătură școala cu avizul de psihiatrie, tu cumva te referi și la faptul că nu vei fi acceptat de profesorii și de copii?

| Kufu95 a răspuns (pentru pufulescu):

De ce să aibă o treabă? Eu știu că orice copil indiferent de boala de care suferă trebuie acceptat, doar dacă hai să zici că ar avea gânduri criminale, acolo da, ar trebui să stea sub supraveghere, dar dacă nu e vorba de așa ceva, problema nu este la copil ci la școală pentru că nu sunt în stare să se adapteze în funcție de ce probleme au elevii.

| pufulescu a răspuns (pentru Kufu95):

Problema nu este nici la copil nici la scoala ca institutie, ci trebuie stiut exact daca va fi acceptat de catre colegi.
Nu poti obliga acei copii sa accepte noul coleg cu probleme, orice ai face, si de asta zic sa se intereseze direct la sursa ca sa stie cum e noul colectiv.

Eu m-am referit în cazul în care să se ajungă să facă mișto sau chiar să îl lovească, acolo ba da este vina școlii pentru că nu se ia nici o măsură, ca el să nu sufere, că nu trimiți copilul acolo ca să fie sac de box și batjocora unora mai bolnavi ca el, pentru mine aşa sunt oamenii de genul.

| pufulescu a răspuns (pentru Kufu95):

Eu chiar asta voiam sa spun, scoala si dirigintele stiu mai bine si ei trebuie sa dea un verdict, adica sa spuna "mai bine nu ".
Si scuza-ma ca te contrazic oarecum dar hai sa evitam si situatia inversa, cand elevi absolut nepotriviti pentru invatamantul normal au nimerit in scoli normale si au facut circ. Nici eu nu am chef ca plozii sa imi vina acasa batuti de colegul acela deosebit, cu probleme psihice dar acceptat in scoala fiindca "hai sa fim incluzivi "!

| 6andrq a răspuns (pentru sierra1):

E doar anxietate, aviz de la psihiatre pe baza problemelor cu diriginta

| 6andrq a răspuns (pentru pufulescu):

E vorba numa de anxietate..era pur si simplu o intrebare, daca pun profesorii presiune pe tine pentru ca n ai note sau nu.

| 6andrq a răspuns (pentru Kufu95):

Nu, e doar anxietate, ma mut din cauza unor probleme, irelevant, eu voiam sa stiu cum ar trebui sa ma adaptez, sau daca profesorii pun accent pe tine pentru note

| Kufu95 a răspuns (pentru 6andrq):

Ăla e abuz, dacă îți dau note mici din cauza bolii tale, gen să te asculte doar când nu știi, dar dacă nu se întâmplă să iei note mici din cauză că profesorul nu te suportă, atunci e și vina ta că nu ai învățat.

| sierra1 a răspuns (pentru 6andrq):

Adică ce scrie pe avizul ăla?

| 6andrq a răspuns (pentru sierra1):

Nu il am, psihiatrul mi l da, eu trebuie sa ma gandesc pana incepe urm modul daca sa ma mut sau nu, voiam sa stiu ce ma asteapta, atat

| sierra1 a răspuns (pentru Kufu95):

Iar te bagi ca musca in rahat in teme pe care nu le stăpânești și pe care nu le ințelegi si le mai apreciezi ca fiind eronate! e de ințeles dacă nu pricepi o iotă din ce se discută

cere-ți scuze pentru incompetența pe care o afișezi

| Kufu95 a răspuns (pentru sierra1):

laughing, scuze? Ai jignit un om cu probleme psihice, tu ești ok? Mai degrabă tu ar trebui să o faci, așa că hai dă-i bătaie.

| sierra1 a răspuns (pentru Kufu95):

Gâlgâi de imcompetență și fudulie pe deasupra!

| Kufu95 a răspuns (pentru sierra1):

Cereți scuze! Și asumă-ți ce faci.

Păi da, asta zic să se ia măsuri.