Trebuie sa bei multa apa... poti sa te interesezi vorbind si cu un doctor si o sa vezi ca asa e.
Eu stiu ca trebuie sa bei muulta apa, pentru ca asa cum ai spus tu apa elimina toxinele din organism. acum alegerea ta:*[bafta]
Cred ca trebuie sa bei mai multa apa, cel putin suficienta cat sa nu te deshidratezi, oricum apa nu ingrasa Dar sfatul meu este sa asociezi dieta cu sportul. Exercitiile fizice iti modeleaza frumos corpul si iti dau fermitate acolo unde ai nevoie, asta ti-o spun din proprie experienta.Ai grija si cu dieta, incearca sa mananci sanatos si echilibrat, nu are niciun rost sa te infometezi.Mult succes in ceea ce ti-ai propus!
Iti spun eu cum am slabit in 3 luni 7 kg. cam 1 l de apa pe zi, multe fructe si legume si mancam de 5 ori pe zi . pana la ora 8 poti sa mananci, dar la aceleasi ore, putin si de 5 ori.isi face efectul. in weekend poti sa mananci mai mult decat in timpul saptamanii, pentru ca in timpul saptamanii caloriile din weekend le arzi
Pai pentru o viata sanatoasa trebuie sa bei minim 2 l de apa. A ca 2 l e foarte bine
anonim_4396 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: