Cred ca as vrea sa citesc gandurile oamenilor ..sau sa nu mai fiu trista niciodata :-
Poi daca ar fi ca ''x'' sa ne indeplineasca toate dorintele...ganditiva ce ar fi un lume
Multumesc, celor care mi-au dat amuzant si inteligent! sincer ma asteptam numai la nefolositor si stupid! multumesc tuturor!
Daca ar fi mai multe dorinte as incepe cu niste lucruri materiale, dar avand in vedere ca e doar o dorinta, iar abnii nu aduc fericirea mi-as dori sa am parte numai de bucurii toata viata.
Sa imi indeplineasca inca 2 dorinte dar una dn acelea doua va fi ca sa imi mai indeplinesca alte doua dorinte si asa la nesfarsit...
@simpatia mea ma bucur ca asta dorinta ta
@lia nu ma supar pe tine niciodata
ce e al meu e si al tau ) si invers (criticul)
app simpatia mea, 2 nu iti agung? nu fi egist si mai lasa si la alti, ma refer la ingeras
recunosc sunt geloasa dar pe lia nu's
Atunci "X" cred ca glumeste. Imi cer scuze dar nu cred in asa ceva
@Criticul, eu spun sa ne iei pe amandoua
Eu nu ma supar, acum sa vedem ce spune Bubulina
De ce numai 2? De ce numai 3?
Eu i-aş spune ca de acum înainte, tot ce îmi doresc să se împlinească
Imi vin nenumarate ginduri....cred ca as prefera una mai realizabila:vreau sa vad tot egiptul si sai cunosc cultura
Sa-mi iau vacanta pentru o luna.nu, nu in palma de maiorca.in romania, sa nu fac nimic sa dorm.sa ma trezesc cand vreau.
Toata lumea sa impartaseasca macar jumate din fericirea mea sa nu ma mai lovesc la tot pasul de atata rautate
Mi'as dori hmmmmm a da, sa am mai multe dorintze, cand imi doresc ceva sa se indeplineasca.
Toata lumea sa se partea frumos intre iei sa nu mai existe rasboaie si ca tot ce treieste pe pamant sa fie fericit!
UnicornHunter întreabă:
LoveLife_9404 întreabă: