Uită-te la I am Sam, Man on Fire, Hide and Seek, etc, filme în care a jucat Dakota, după aceea mai vorbim. Într-o zi fata asta o să ia un Oscar...
Dakota Fanning. Imi place ca actrita si mi se pare mai serioasa in ceea ce face decat Miley. In plus, nu cred ca e implicata in atat de multe scandaluri. Sunt sigura ca are fani - mai puini, ce-i drept, dar in cam toate categoriile de varsta. Si asta arata ceva.
Dakotta Fanning. pentru ca de Miley Cyrus mi-s-a acrit.. Plus ca Dekotta e mai draguta si are roluri mult mai bune fata de Miley, care nici nu stiu cum a devenit vedeta peste noapte.
Dakotta Fanning nu e asa d frumoasa [e prea alba]... Dar mult mai bine ea decat Miley Cyrus.
De ce?
Pt ca Miley
Cyrus e o fufa, o tarfa proasta...Nu stiu de ce, dar nu o suport.In plus, m`am cam saturat de ea.si-a cam luat fite. Apropo, ati vazut ce poze sunt p internet cu ea, scrieti p google, la imagini Miley Cyrus nud.
Am citit odata intr-un ziar, si ea a spus ca cica vrea sa renunte la Hannah Montana.Ca nu mai vrea sa joace acest rol, pentru ca e pentru copii mici, si ea s-a saturat, ea nu mai e mica.
Miley Cyrus e bucuria copiilor mici.. Adica=numai copii de 7-9 ani se uita la ea.Asa ca nu incercati sa o mai aparati ca oricum este o c**va
Dakotta Fanning O ador e genialaE o actrita mult mai buna decat Miley si nu e fitoasa si nu copiaza pe nimeni, asa cum face Miley
Imi place mai mult Dakotta. Poate pentru ca nu sunt de acord cu stilul copilaros al lui Miley.
Miley Cyrus! Pentru ca e o buna actrita, cantareata si Hannah Montana the movie a fost super. E si mai frumoasa decat Dakotta
anonim_4396 întreabă: