| Kate21 a întrebat:

Dakotta Fanning sau Miley Cyrus? De ce?

15 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Niciuna.Cu prima nu am vazut niciun film, iar de a doua m-am saturat.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Uită-te la I am Sam, Man on Fire, Hide and Seek, etc, filme în care a jucat Dakota, după aceea mai vorbim. Într-o zi fata asta o să ia un Oscar...

| thegreatgatsby a răspuns:

Amandoua - pentru ca le ador

| DeeDee a răspuns:

Dakota Fanning. Imi place ca actrita si mi se pare mai serioasa in ceea ce face decat Miley. In plus, nu cred ca e implicata in atat de multe scandaluri. Sunt sigura ca are fani - mai puini, ce-i drept, dar in cam toate categoriile de varsta. Si asta arata ceva.

| just|breathe a răspuns:

Dakotta Fanning. pentru ca de Miley Cyrus mi-s-a acrit.straight face. Plus ca Dekotta e mai draguta si are roluri mult mai bune fata de Miley, care nici nu stiu cum a devenit vedeta peste noapte.

| Gipsy a răspuns:

Dakotta Fanning nu e asa d frumoasa [e prea alba]... Dar mult mai bine ea decat Miley Cyrus.

De ce?

Pt ca Miley
Cyrus e o fufa, o tarfa proasta...Nu stiu de ce, dar nu o suport.In plus, m`am cam saturat de ea.si-a cam luat fite. Apropo, ati vazut ce poze sunt p internet cu ea, scrieti p google, la imagini Miley Cyrus nud.

Am citit odata intr-un ziar, si ea a spus ca cica vrea sa renunte la Hannah Montana.Ca nu mai vrea sa joace acest rol, pentru ca e pentru copii mici, si ea s-a saturat, ea nu mai e mica.

Miley Cyrus e bucuria copiilor mici.rolling on the floor. Adica=numai copii de 7-9 ani se uita la ea.Asa ca nu incercati sa o mai aparati ca oricum este o c**va

| Iubesc Limonada a răspuns:

Dakotta Fanning love struck O ador e genialahappyE o actrita mult mai buna decat Miley si nu e fitoasa si nu copiaza pe nimeni, asa cum face Mileyhappy

| AlecSSyA a răspuns:

Miley.Imi place cum se imbraca si are un chip superb.

| kUuKii a răspuns:

Nici una :p

| Madutza_9991 a răspuns:

Miley Cyrus pentru.ca e mai cool!

| rucsybelle a răspuns:

Aman2 :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley, se imbraca mult mai bine.

| GiuliaTamas a răspuns:

Dakotta Fanning ca miley e dintoasa

| xoxo_6268 a răspuns:

Imi place mai mult Dakotta. Poate pentru ca nu sunt de acord cu stilul copilaros al lui Miley.

| AdellaAdella a răspuns:

Miley Cyrus! Pentru ca e o buna actrita, cantareata si Hannah Montana the movie a fost super. E si mai frumoasa decat Dakotta