Dragi membri,
Cum 2019 e aproape de sfârșit a venit timpul propunerilor pentru Userul anului! Am văzut în postările voastre cât de nerăbdători sunteți, așa că dăm drumul la nominalizări până pe 21 decembrie inclusiv.
Tot ceea ce trebuie să știți este că rămân aceleași condiții: să fi avut în ultimul an minimum 20 de răspunsuri pe lună pe o perioadă de cel puțin 6 luni. Cele de la Trivia/Amuzante nu sunt luate în considerare, iar cei care au deja acest titlu nu mai pot fi propuși. Așadar, vă așteptăm comentariile cu numele userului pe care voi îl considerați că ar merita să fie Userul Anului 2019.
Când s-a încheiat etapa de propuneri, vom analiza și vom valida membrii apoi va începe procesul de votare până pe 5 ianuarie.
Premiul constă într-un sistem de boxe 5.1 Akai.
Și cum v-ați obișnuit deja, vom mai da încă 2 premii:
- pentru cel mai activ nou membru TPU un Google Home Mini
- pentru cel care ghicește cine va ieși Userul Anului un premiu surpriza.
Pentru premiul surpriză va trebui să ghiciți scriind în comentarii, în etapa de votare (23 decembrie-5 ianuarie), numele câștigătorului, cât și punctajul obținut în urma voturilor date. Se va lua în considerare cel mai apropiat punctaj dacă nimeni nu l-a ghicit pe cel exact. În cazul în care vor fi mai mulți useri cu aceleași nume și punctaje se va ține cont de activitatea sa din comunitate (răspunsuri premiate de noi, fundele primite, vechimea în comunitate).
Să curgă propunerile!
PS. Nu uitați de autonominalizări!
@Corbulalbrosu presupun ca lucreaza in domeniu. Asta cred vazand raspunsurile sale. Si stie ce spune. Nu raspunde ca un obsedat cum afirmi. Sunt altii care se apropie mai mult de asta.
Cat despre @Bizon95 si @Ray, cred ca vrei sa-i propui la cei mai neseriosi useri.
Salut!
Răspunsurile corbuluialbrosu sunt în mare parte preluate de pe forumurile medicale și sunt repetitive. Eu nu cred ca lucrează în domeniu ci doar este informat, de unde și presupun ca este un om de vârstă mijlocie complexat și obsedat sexual, care își impartaseste informațiile acumulate pe internet cu alți useri.
Pentru mine TPU nu este un site de raspandire a informației, ci un site unde sa poți purta conversații interesante cu oameni inteligenți. TPU nu este un motor de căutare, toți știm sa cautam informații pe google, nu avem nevoie ca cineva sa caute pentru noi și sa sintetizeze informația. De aceea apreciez useri Bizon 95 și Ray, pentru ca sunt inteligenți, au cultura generala, știu sa improvizeze și poți avea cu ei conversații foarte interesante pe diverse teme. Pentru mine site-ul asta este ca o cafenea virtuala unde poți discuta orice cu oricine iar conversația este mai importantă decât informația în sine.
Conteaza ca omu e linistit si are intentii bune, se comporta frumos cu userii, participa, pune intrebari decente, normal ca da ignore daca e insultat, e un drept al lui aici, cum probabil au zis unii pe forum. Am intalnit ingineri infecti la caracter, nu dau doi bani pe ei. Eu apreciez omul. Asta este, o avea probleme, nu judecam noi, eu promovez oamenii care sunt oameni, lasa ca inteleg ce scrie, stai tu cuminte, pe mine ma int subiectul, si daca te uiti e in mare parte e ok cum scrie! Am rude la tara foarte respectoase, cu suflet mare, ii apreciez, si au patru clase elementare, nu cont ca eu am facultate.
Nu uita ca daca facea greseli grave mereu, era sanctionat, ca e regula sa nu se faca greseli gramaticale.
Pot sincer sa-ti zic ca multi ingineri sunt cam infecti la caracter, se cred superiori, si? Ce folos? Iti scrie impecabil si-ti baga cutitul pe la spate cum are ocazia, te sfideaza, te priveste de sus chiar daca subtil. Sigur, nu toti, am intalnit si multi okey.
Nu mai pot modifica raspunsul trecut, asa ca il adaug si pe sadrian46 aici, este un om serios, raspune okey, are de multe ori idei bune care ajuta, e un om matur si avem nevoie aici de asa ceva, are experienta de viata, are ce spune oamenilor.
Dupa mintea ta, TPU nu este un site de ajutor (Toti pentru unu) ci unul de bascalii si injurii. Pacat!
Dupa mintea ta și înțeles și tu ce ai putut. Eu am zis ca nu are rost sa cauți pe TPU ceea ce poți afla mai repede, sigur și eficient pe google. TPU este un loc unde sa poți avea o conversație interesantă, cu oameni inteligenți.
Una dintre cele mai simpatice utilizatoare, da flores de mayo poate nu tot timpul a fost activa dar si mie mi-a raspuns la intrebari.
Da, pe lângă Bizon 95 și Ray ar mai fi si Plato care merita o nominalizare. A dat multe raspunsuri epice, este inteligent, sensibil, iar lumea lui este fascinant de perfectă. Niciodată nu a jignit pe nimeni, are un stil elegant de exprimare, doar ca parcă nu acesta a fost anul lui cel mai bun. Cred că ar putea mult mai mult de atât dacă ar reuși sa se detașeze unpic de locul în care se afla și sa vadă imaginea mai in ansamblu. Oricum felicitări!
Daca tu asa experienta ai avut cu RAY, o fi, ce sa zic. Daca injura public, era suspendat de mult, ca si daca sterge, adminii vad, au istoricul, mai ales daca avea plangeri era jale! In general la stergere uneori dispare de acolo dar e ascunsa postarea, nu stearsa, si moderatorul vede, apoi ia masurile ce se impun. Intrebarile sterse
aparent, ele pot exista si la o adica si moderatorii le pot analiza. Aaaha, pai daca era asa sa insulti, injuri si sa stergi, era nasol, nu ne jucam, hai sa facem fiecare ce vrem si apoi stergem urmele. Ca sa nu mai spun ca pot face print screen cand cineva ar face asa, arat la echipa si vede ca a scris acel cineva asa, nici nu mai cont ca sterge apoi si n-ar mai exista raspunsul.
Si ce pot sa-ti zic este ca aici avem echipa atenta, e prezenta, actioneaza! Nu 24 ore din 24 dar destul cat sa nu apuci sa faci prea multe miscari necorespunzatoare.
anonim_4396 întreabă:
TPU.ro întreabă:
Atotstiutorul întreabă: