Poate ca fiecare asculta ce gen vrea, dar vara asta s-a exagerat total din punctul asta de vedere! Foarte bine ca ai facut ce ai facut, le-ai atras atentia celor care asculta in disperare melodiile astea.@melittlelioness diferenta apare aici: cei care asculta manele sunt rari pe strazi, in timp ce melodiile astea sunt peste tot si eu NU mai pot! Inteleg, dai melodia de 2-3 ori sa zicem pe zi, dar astia o dau si la radio si in cluburi si peste tot, incat nu mai suport! Este atat de enervant cum toata lumea se uita in gura la astia cand canta, parca scuipa aur! De fapt versurile alea cu vara nu dorm pot fi scrise si de mine, sunt foarte puerile!
Fiecare are dreptul sa asculte ce vrea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam oamenii mediocrii. Draguta, nu o sa gasesti niciun loc fara astfel de oameni asa ca nu-ti mai bate capul. N-are rost:*
Mi se pare absurd ceea ce ai facut tu.Fiecare persoana asculta un anumit gen de muzica.NU SUPORT manelele, dar acum ce ar trebui sa fac? sa ii jignesc pe cei care asculta? NU.Nu sp ca sunt fan connect-r, alex velea sau michel telo. Vreau sa sp k nu e frumos ce ai facut tu.Fiecare are dreptul sa asculte ce doreste fara sa fie ATACAT de unul sau altul
Te rog sa nu mi.o iei in nume de rau, este un simplu sfar, daca vrei sa il primesti ca atare bine, daca nu eu imi cer scuze de pe acum.