| sandra144 a întrebat:

Dat de belele ca m-am lasat convinsa de o amica sa imi faca pe tot spatele ca tatuaj un craniu in flacari acum mi-e frica ca cand o sal vada mama ma va omora in bataie stie cineva cum m-as putea scuza in fata ei ca am pe tot spatele tatuat un craniu in flacari?

8 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Da' mama ta chiar o sa te dezbrace pentru ca i-a spus omul invizibil ca ai tu tatuaj?

| sandra144 explică (pentru Wehrmacht):

Nu trebuie sa ma dezbrace mai ca e pe tot spatele de la umeri la fund

| AtateaConditii a răspuns:

Si ce reprezinta craniu ala in flacari pentru tine? Tatuajele se fac cu un scop, simbol pentru ceva. E ceva ce ramane todeauna pe corpul tau. Nu exista scuza plauzibila pentru asta. Spune-i ca prostia a pus stapanire pe tine in acel moment.

| Dariusuu a răspuns:

E tatuaj permanent?

Ce a fost în capul tău fetiţo?

| sandra144 explică (pentru Dariusuu):

Da pai deh teribilism condimentat cu niscai alcool acum zi-mi ce sa zic mamei daca pot gasi ceva ca sa nu ma ia la bataie?

| Rockerul23 a răspuns:

Cati ani ai?
Daca te lasa sa bei, spune-i ca te-ai imbatat si na...
Daca nu... spune-i ca te-au imbatat prietenii tai.

| Moora123 a răspuns:

Cam aiurea...

Adevarul este ca de el nu scapi prea usor si de vazut, a sa il vada oricum.

Sa scoti un tatuaj dureaza si costa destul de mult. Cand mi-am facut tatuaj, era o tipa la salon care incerca sa il scoata pe al ei.

A durat un an de zile iar pielea ii era cicatrizata iar asta pentru un tatuaj mic, de 5 x 10 cm.

Accepta realitatea si ai curaj, nu prea ai ce face altceva.

| sandra144 explică:

Pai deh da e cma permanent si deh ce sa fi teriblism condimentat cu putin alcool dar deh stii c as putea sa ii zic mamei sa nu ma ia cu nuiaua dupa mine?