Emo cei adevarati sunt persoanele foarte sensibile, care nu reusesc sub nicio forma sa se adapteze. Ajung sa fie mai retrasi, atingand uneori timiditatea. Sunt retrasi si sufera fara sa se planga cuiva. Nu se taie pe maini sau se imbraca,, cool``.
Ceilalti,, emo`` spera doar sa fie in pas cu moda si se subestimeaza, n-au incredere in propriile forte, propriul stil.
Eu cred se mai si confunda pentru ca de multe ori parearea mea poate coincide cu a altor persoane si in cazul asta fie se abtin ca sa ce? sa nu para lipsiti de originalitate? fie incearca sa formuleze in asa fel in cat suna altfel dar ideea este aceeasi mie mi s-a intamplat asta si cred de multe ori m-am abtinut pentru ca aveam raspunsul pregatit dar cand ma uitam mai bine multa lumea avea acelasi raspuns ca si al meu; sincer nu prea pun mare pret pe asta dar si cand ma abtin o fac poate pentru ca nu este ceva cu adevarat important si parerea mea nu ar schimba cu nimic in binedepinde de situatie
Am raspuns si acolo. Mie mi se pare o prostie ca dati atata atentie acestui stil EMO. Si tinerii din pacate nu inteleg despre ce este vorba. De obicei intitulatii EMO sunt persoane care au suferit mult si care acum arata asta pentru ca tu sa stii. E o interpretare gresita totusi. Asemanarea EMO cu GOTHIC mi se pare stupida. Dimpotriva, cei EMO ar trebui sa se deosebeasca altfel, intr-un sens pozitiv.
Nu e vorba de lipsa de originalitate... Vroiam parerea voastra adevarata, pentru ca unele persoane copiaza raspunsurile altora cu toate ca ei nu cred ce au copiat...
Nu conteaza ca aveti aceeasi parere... vroeau doar sa fie adevarul