| Anna_5295 a întrebat:

Dati'mi 3 motive pentru care este buna uniforma! fundita... urgent

Răspuns Câştigător
| NoCharachter a răspuns:

-Ofera o imagine integra a scolii.
-Arata ca esti elev adevarat.
-Este un lucru frumos si destul de elgant.

Dar, ca sa fiu sincera eu nu sunt de acord cu nici una din ce am scristongue. Urasc uniformele laughing.

11 răspunsuri:
| ΔαηαxoЯ a răspuns:

Uniforma NU este buna la nimic, te ajuta sa fii,, tras la xerox''.
Fac profesorii sa se simta bine.
Te face sa arati foarte nasol.

Sunt 3 laughing

| IIOverII a răspuns:

Pai sa aretetoata clasa la fel uniform In rest

| Piiink a răspuns:

Poii uniforma nu e bunaa :O de loc angry rolling on the floor dar na uite:

1. Potii deosebi copii din alte scoli.
2. Faki pe plac la profesori
3. Nu mai stiu funda? puppy dog eyes

| toygirl a răspuns:

1.arata caesti elev
2.arataca invetzi
3.arataca vii la scoala pentru noi capacitati, dar nu pentru casaarati ce fusta nouaai si tot asa mai departe
sper ca te-am ajutat!

| mariusik2012 a răspuns:

Stiu decat unul : daca faci ceva rau, te amesteci printre aialalti si nu isi da nimeni seama ca tu ai fost happy (asta daca ai vreun director mai bolovan) laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

1. Opreste ciuda intre fete(pe faine)
2. Nu imi pierzi vremea sa te gandesti cu ce te mai imbraci
3. Ne invata da o iubim, sa o detestam, si apoi sa nu ne mai impracam cu ea, tocilari o sa se imbrace inea, si asta ne va deosebi de cei batuti de batausi obsedati!
4. Ajuta colectivul.

Bafta!

Pa, pa.

| DaBlackPoison a răspuns:

1.nu vor fi mai apreciate fetele cu haine mai dragute. vor fi toate la fel
2. pot sa iti scurtezi fusta, eventual lasi descheiati primii nasturi de la camasa
3. o pot accesoriza cu diverse chestii care iti plac:esarfe, jartiere, manusi, medalioane, etc.

| speranata a răspuns:

Nici un motin adikaaa...
nu este nevoie sa mai cumperi haine faci econimii :}}}
rest :-s
nici un motiv
ANTI UNIFORMEE

| ριтιкα a răspuns:

1.Pentru ca acei copii care nu au o situatie financiara prea buna, sa nu se simpta prost atunci cand ii vad pe ceilalti cu haine de firma, frumoase. 2.Ca o scoala sa aiba toti elevii la fel ( in caz ca merg mai multe scoli intr-o excursie si proifesorii nu cunosc toti elevii, sa se poata deosebi de uniforma ) Este un exemplu. nu este neaparat acest motiv happy, 3. Ca sa se vada disciplina din acea scoala si sa poata fi laudata! Eu cam atat stiu straight face. Ser sa iti fi fost de ajutor happy fundita puppy dog eyes

| BalonaşDulcee a răspuns:

Yuhuuu :

1) Nu exista ce ai spsu tu acolo pentru ca uniforma nu e buna la nimic
2)Ba da "e buna " uneori se asorteaza. Ce spun eu aici? nu se asorteaa niciodata rolling on the floor strica Look-ul
3) Cica sa vada ca tu reprezinti scoala X-ulescu rolling on the floor

4) JOS CU UNIFORMA!

Uite am pus 4 blushing

| BalonaşDulcee a răspuns:

Depinde si ce fel de uniforma ai :d asta am uitat sa mentionez blushing daca ai o uniforma gen camasa [decat camasa] o poti asorta... daca ai fusta iti pui in evidenta picioarele, daca ai fusta - camasa - esarfa super laughing dar urat in acelasi timp blushing