| TeQui a întrebat:

Dati-mi ceva de facut stiti eu cand stau pe calc vreau sa sparg conturi sau sa ma uit pe facebook la cineva fara invitatie dar nu stiu daca se poate. dati-mi ceva tare de facut orice hack e bunwinking laughing vreau sa intru si in calc la prieteni dar nu stiu cum... nu va speriati asa sunt eu mai nebuna laughing vreau ceva taree de facut! nu sa stau pe mess si sa vb toata ziua!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naivitatea romanului de rand face ca in circa 10 minute sa poate face oricine cu ceva cunostinte de informatica, sa "beneficieze" instant de conturi de facebook, yahoo, etc. iar in circa 24 de ore mai bine de 100 de conturi din cam toate domeniile.
Pentru ca spargerea acestor conturi este infractiune pedepsita de codul penal privind Accesul fara drept si inviolabilitatea corespondentei, in cazul spargerii de conturi de corespondenta, cum ar fi e-mail, dar si schimbarea de date, se pedepsesc cu amenzi si chiar privare de libertate, astfel de detalii privind hackul sistemelor informatice nu se dezvaluie nimanui, indiferent de forma.