Hmmm. cauta pe net chestii de dezvoltare personala. exact asa : dezvoltare personala. Daca ti zicem noi texte o sa fie naspa fiindca o sa para ca te prefaci. Tre sa devii tu super. Sa t accepti asa cum esti si o sa vezi atunci O sa ai curaj sa ai propriile replici care p deasupra o sa fie si interesante.
Sa t porti intr un fel doar ca sa fii pe placul tuturor NU e o solutie crede ma am incercat asta pana acum si nu a mers. Asa ca m am hotarat sa fiu pe placul MEU si mi am dat seama ca exact atunci o sa fiu si pe placul altora. Pt ca oamenii ii apreciaza p altii care se respecta si care s accepta asa cm st Eu inca lucrez la asta dar deja e mai binee. Bafta:*
Concentreaza-te asupra lucrurilor marete si splendide pe care ai vrea sa le faci si creaza-ti inlauntrul tau imaginea persoanei capabile, loiale si utile care vrei sa devii si doar gandul acesta, adinc purtat in minte te va transorma in acea fata pe care o visezi-Gandul detine suprematia!
Lasa la o parte timiditatea. textele amuzante iti vin pe moment.nu trebuie sa le inveti de la cineva deoarece nu esti tu insuti. Cu timiditatea nu ajungi nicaieri
Bun.cred ca exagerezi putin ''sa ma placa toata lumea''. Eu una, cred ca trebuie sa fi tu insati, si sa nu-i lasi pe celalti sa-ti controleze intr-un anumit fel viata ( sa-i faci pe ei fericiti). Incearca sa te simti tu bine, alegandu-ti prieteni care sa ti se potriveasca.
Si eu sunt timida, si trebuie sa recunosc ca uneori nici eu nu ma integrez ff. bine intr-un anumit grup.Intre timp, mi-am gasit prietenii care mi se potrivesc si acum stiu ca nu trebuie sa ma comport intr-un anumit fel ca sa le fac pe plac.
Daca faci lucruri care nu-ti stau in fire, s-ar putea sa ai parte de situatii jenante.
softdeluxe întreabă:
Cr7adi întreabă: